Wehkamp is het grootste online warenhuis dat op het internet te vinden is. Het assortiment bestaat uit ruim 160.000 artikelen verdeeld over Mode, – Huis, Tuin & Do It Yourself, – Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, – Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond.

Prijzen zijn bij Wehkamp zeer scherp
Wehkamp is bijzonder marktgericht, u vindt hier vaak artikelen scherper geprijsd dan elders! Alle artikelen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. U vindt dan ook veel gerenommeerde merken bij Wehkamp tegen zeer concurrerende prijzen. Is een artikel toch iets hoger geprijsd bij Wehkamp dan elders gebruik dan zeker een kortingscode.

Service bij Wehkamp is uitstekend
De service bij Wehkamp is uitermate goed. Pluspunt van Wehkamp is dat veel artikelen die op voorraad zijn besteld voor 22 uur de volgende dag al bezorgd kunnen worden.
U kunt bij Wehkamp een eigen account aanmaken, daar kunt u alles in volgens, de status van uw bestelling, het eventuele bedrag dat nog openstaat, u kunt zien wat uw vorige bestellingen zijn geweest.
Wehkamp heeft ook een zeer goede klantenservice die goed bereikbaar is. U kunt ook uw vragen online stellen zo heeft u direct antwoord op uw vragen.

Met kortingscode extra voordelig kopen
Ook in het jaar 2013 zal Wehkamp een aantal nieuwe kortingscodes verstrekken. De ene keer voor een korting op uw gehele bestelling, de andere keer een kortingscode voor gratis verzenden.

Hoe kunt u deze gebruiken? U krijgt de mogelijkheid om tijdens het afrekenen een kortingscode in te vullen, deze wordt dan meteen verwerkt en u ziet vervolgens het bedrag dat nog betaald moet worden. De Wehkamp kortingscode altijd zeer aantrekkelijk en levert u flink voordeel op!

Voor de meest actuele kortingscode Wehkamp 2013 volgt u onze link, daar staan altijd de laatste kortingscodes indien beschikbaar.

Geef een reactie