Als je op zoek bent naar palletboxen van de hoogste kwaliteit en tegen de laagste prijs op de Nederlandse markt, hoef je niet verder te zoeken. Zamko levert nieuwe én tweedehands beschermende palletkisten tegen de allerlaagste prijzen. Daarbij staan jarenlange ervaring en professionele expertise garant voor kisten van typisch Nederlandse betrouwbaarheid. Onze trouwe klanten profiteren van de vele mogelijkheden en extra diensten die Zamko biedt op het gebied van transportoptimalisatie. Zowel voor opslag, interne logistiek als vervoer van goederen zijn de robuuste en handige kisten van Zamko de allerbeste en goedkoopste oplossing op dit gebied.

Al jarenlang expert op het gebied van opslag en transport

Voor opslag, voor logistieke oplossingen binnen het bedrijf, én voor transport en export over land of zee: de palletboxen van Zamko zijn de beste kandidaat. Beperk de doorlooptijd op ieder punt in de keten door de boxen van Zamko te gebruiken. De palletboxen van Zamko kunnen, afhankelijk van het model, per stuk tot wel 1.000 kilogram aan, en kunnen tot wel vijf hoog te gestapeld worden. Zeer geschikt voor opslag van alle typen producten, kleine goederen of verpakkingen die je in voorraad wil hebben. Ook bij transport bieden de palletboxen voordelen. Ze beschermen broze producten tegen beschadiging, maken indeling van de laadruimte snel en efficiënt, en maken het veilig voor werknemers om pallets in en uit te laden.
Dankzij het grote assortiment beschermende palletkisten heeft Zamko altijd het type kist in huis dat past bij jouw sector, en bij jouw product. Wij leveren alle mogelijke kisten in de Europese en Hollandse standaardmaten, maar we kunnen ook kisten maken met specificaties op maat. Altijd van de hoogste kwaliteit hout, metaal of kunststof, zodat de kisten bij normaal gebruik jaren lang mee kunnen gaan. Kijk snel op onze website voor meer informatie en ontdek de palletbox die past bij jou.

Geef een reactie