De belangrijkste bron van groei is dat veel debiteuren financiële bedrijven steeds vaker vrachtfactoring gebruiken. Transport factoring wordt steeds competitiever en factoring bedrijven hebben naar nieuwe manieren gezocht om binnen een industrie te werken die ze begrijpen. Hoewel de vraag er altijd al is geweest, zijn transportatie financieringen pas sinds kort begonnen met het aanbieden van extra voordelen waardoor factoring meer dat alleen een geldinkomst biedt. Dus wat zijn deze kleinere voordelen en waar kunnen vrachttussenpersonen van profiteren?

Snelle betaling – Beursvennootschappen hebben snel een kapitaal kunnen opbouwen, waardoor het mogelijk is om snelle betalingen uit te voeren aan bedrijven die dat nodig hebben. De transportsector gebruikt steeds vaker elektronische facturen, waardoor de vracht Factoring bedrijven eerder de facturen kunnen innen, waardoor vrachttussenpersonen een korting of compensatie kunnen aanbieden op de kosten van de factuur factoring, waardoor het een veel goedkopere optie is dan in bijna iedere andere industrie.

Gevestigd Krediet – Je weet hoe belangrijk jouw kredietwaardigheidsscore is en hoe het direct effect heeft op de bereidheid van verzender en verstuurder om met jou samen te werken. Dit is een extra voordeel om met een vrachtfactoring bedrijf te werken. Met de versnelling van de Geldstroom kunnen vrachttussenpersonen veel sneller betalingen rond krijgen dan wanneer zij het zelf moeten regelen. Nogmaals, het verhogen van de relatie met vervoerders en de verladers kan helpen het bedrijf te laten groeien.

Kredietbrief– Deze worden al jaren door factuur factoring bedrijven uitgegeven en nu worden ze uitgebreid naar de vrachtfinanciën. De oorspronkelijke reden dat ze werden gebruikt was om leveranciers zekerheid te geven dat het bedrijf voldoende vermogen had om te betalen, wanneer ze nog geen sterke kredietlijnen of –waardering konden vaststellen. Dit is ook de reden bij transport factoren. Een van de grootste problemen waarmee nieuwe beursvennootschappen te maken krijgen, is het vinden van bedrijven die bereid zijn om deze kans met jou te wagen. Een kredietbrief kan de vervoerders en verladers helpen net dat beetje extra vertrouwen te geven, waardoor ze met jou in zee willen.

Met deze en nog veel meer andere voordelen, zoals de toename in vrachtfactoren en de daling in rente, waarbij steeds meer transporttussenpersonen zich op factoring richten. Er zijn veel goede opties beschikbaar, maar net zoals overal, is er niet voor ieder bedrijf een te vinden en is er ook niet één specifiek factoring bedrijf wat het beste is van allemaal. Dit is waarom het nodig is om onderzoek te doen, waarbij je de verschillen van meerdere bedrijven met elkaar kan vergelijken.

Dbs2 is de beste manier voor jou om jouw factoring bedrijf te vinden. Bij ons is het mogelijk om alle factoring bedrijven uit het land te bekijken en vergelijken om de beste keuze voor jouw bedrijf te maken; zowel op structuur als prijs. Dbs2 zoekt tussen de duizenden opties naar de beste opties, waardoor alleen de beste factoring bedrijven worden gezocht binnen jouw industrie. Wij geven jou unieke inzichten in alle factoring bedrijven, waardoor jij met zekerheid het beste factoring bedrijf voor jouw bedrijf kan vinden. Bezoek ons op www.dbs2.nl om meer te weten te komen en vind jouw volgende factoring bedrijf.

Geef een reactie