Bij dokteronline online medicijnen kopen ?

Het is gemakkelijk en snel, bijvoorbeeld via dokteronline: op internet medicijnen kopen. Maar hoe slim is het nou eigenlijk? Tegenwoordig vinden veel mensen het handiger om hun medicijnen snel via het net te bestellen bij sites als dokteronline.com. Ook kun je soms op internet medicijnen bestellen, die normaal gesproken alleen op recept verkrijgbaar zijn. Er zijn mensen die graag zo’n medicijn willen, maar het recept hiervoor van de huisarts niet krijgen, waardoor zij vanachter hun computer gaan bestellen. Helaas is dit niet erg slim.

Dokteronline is dat betrouwbaar?

Uit onderzoek is gebleken dat er in medicijnen die je op internet kunt bestellen, giftige of zelfs dodelijke stoffen kunnen zitten. Dokteronline is een website welke via internet medicijnen verkoopt, maar hierover ook eerlijk is. Bij dokteronline zul je geen nep medicijnen krijgen, of opgelicht worden. Bij dokteronline wordt er gekeken naar uw gezondheid met behulp van bijvoorbeeld uw dossier. Op basis hiervan kijkt een arts of hij het medicijn aan je zal voorschrijven of niet. De medicijnen worden vervolgens door een Europese apotheek verstuurd via de post. Dokteronline heeft verschillende artsen in dienst die hierdoor kunnen overleggen welk medicijn het beste bij jouw problemen zal werken. Bovendien heeft dokteronline een groot aanbod qua medicijnen. Dat kan zijn de anticonceptie-pil, pillen voor een erectiestoornis, medicijnen voor soa’s, medicijnen voor pijn en ten slotte voor huidverzorging. De kans is daarom zeer groot dat je bij dokteronline terecht kunt voor jouw problemen. Dit is handig wanneer je je bijvoorbeeld schaamt en niet naar een huisarts durft. Via het internet kun je gemakkelijk problemen beschrijven zonder hiervoor schaamte te voelen. Dokteronline ervaringen vindt je op Reviewspot.nl.

Er zijn een aantal factoren die erop kunnen wijzen dat je wordt opgelicht met medicijnen. Dit zijn vaak nep medicijnen die voor een normale en gangbare prijsstelling verkocht worden, maar niet werken, of zelfs gevaarlijk kunnen zijn.

3 belangrijke factoren

Ten eerste is het een nep medicijn als je het medicijn zonder recept kunt bestellen, terwijl dit medicijn normaal volgens een recept via de huisarts gaat. Medicijnen die alleen voorgeschreven worden door de huisarts zijn nooit in de aanbieding. Medicijnen zoals paracetamol of andere medicijnen die je kunt halen bij de drogist kunnen wel in de aanbieding zijn. Als een medicijn dat normaal gesproken op recept is, in de aanbieding is, weet je dat het gaat om een nep medicijn.

Ten derde zijn de websites die medicijnen verkopen op recept altijd legale apothekers. Je kunt nagaan of een apotheek legaal is met behulp van het keurmerk. Hebben zij dit keurmerk niet, kun je ervan uitgaan dat het niet legaal is. Ten slotte geven ze vaak namen van artsen op de websites die nep medicijnen verkopen. Elke arts in Nederland hoort ingeschreven te zijn in het BIG-register. Als de arts, waarmee je op de website te maken hebt, niet in dit register staat kun je er ook vanuit gaan dat de medicijnen die hij/zij verkoopt niet echt zijn. Je kunt makkelijk via het net controleren of de arts in het BIG register staat. Zo weet je meteen of de website betrouwbaar is of niet.

Geef een reactie