Het verzilveren van een kortingscode is in feite een fluitje van een cent. Door te zoeken op de webshop plus kortingscode kun je in heel veel gevallen een kortingscode vinden op één van de vele kortingssites die Nederland inmiddels rijk is. Ideaal natuurlijk, want wie wil er nou niet shoppen met korting? Vrijwel iedereen die een beetje bedreven is in het online shoppen, zal dit onderschrijven en gebruik maken van een kortingscode.

Hoe gaat het in zijn werk?
Zoals aangegeven is het erg eenvoudig. Als je op een webshop een leuk product ziet, ga je naar je winkelwagen op af te rekenen. Nadat je al je gegevens hebt ingevuld kun je een betaalmethode kiezen. Bij deze stap of een stap hiervoor kun je meestal ook een kortingscode, coupon of iets dergelijks opgeven. Vervolgens wordt het bedrag verminderd.

In veel gevallen gaat het om kleine bedragen, maar als je een VVV-cheque hebt of een andere dergelijke tegoedbon kun je soms wel 25 euro vrij besteden in een webshop. Bij een populaire en grote webshop als Bol.com kun je dit soort tegoedbonnen namelijk verzilveren. Je stuurt de bon op naar Bol.com en zij sturen je binnen een aantal werkdagen een kortingscode toe. Dit bedrag kun je vervolgens vrij besteden in de shop van Bol.com.

Nu je weet hoe het werkt, is het ook handig om te weten waar je de kortingscodes vandaan kunt halen. Ook dat is zeer eenvoudig. Door gewoonweg te zoeken op het internet naar kortingscodewebsites kun je kortingscodes vinden.  Enkele populaire kortingen op het web zijn onder andere de Wehkamp kortingscode, de Zalando kortingscode, de kortingscode Rituals en zo zijn er nog vele anderen.

Geef een reactie