Al een hele tijd geleden kwam Microsoft met haar eigen game console op de markt, de xbox. Niet veel later kwam de xbox 360 uit waarmee vele extra’s te doen waren. Deze week maakte microsoft bekend dat er een nieuwe xbox uit komt. Deze xbox zou verkocht gaan worden onder de naam xbox one. Een zeer opmerkelijke naam omdat de xbox one niet zoals het laat vermoeden de eerste editie van de xbox is.

Wanneer komt de xbox one uit?

Het is nog niet bekend wanneer je de xbox one kopen kunt. Echte game fans kunnen niet wachten tot dat deze versie van de xbox er is en hebben zich daarom al ingeschreven bij verschillende pre sales. Deze mensen krijgen alles aller eerst de xbox.

Voordelen van deze nieuwe game console

Microsoft kondigt aan dat deze nieuwe game console veel voordelen met zich mee brengt. Zo komen er een flink aantal spellen uit die alleen op deze exclusieve console te spelen zijn. Dit is al reden genoeg voor veel gamers om voor deze xbox te gaan. Natuurlijk is het nog niet mogelijk de xbox one vergelijken met andere consoles, dit komt pas zodra die uitgekomen is.

Kritiek op het apparaat

Al bijna meteen naar de aankondiging was er al vel kritiek op microsoft. Dit kwam omdat de vorm van de xbox one er erg uit ziet als een ouderwetse video recorder. De gamers vinden hem te groot en hadden liever iets compacter gezien. Microsoft geeft aan dat ze uitgebreid onderzoek hebben gedaan naar de vorm en dat deze versie perfect is in de huiskamer. Hij zou namelijk goed bij ieder meubilair passen waardoor de one het middelpunt van iedere huiskamer wereldwijd kan worden.

Geef een reactie