Ontspannen het nieuwe jaar in

Nog een paar weken wachten en we zijn alweer aan het einde van het jaar. Hoe we in januari allemaal beloftes en wensen uitspraken voor het nieuwe jaar, zijn we nu alweer op het einde. Dit jaar gaan we stoppen met roken, dit jaar zorgen we dat we voldoende tijd voor familie en vrienden maken, dit zijn veelbesproken beloftes maar maak je ook wel eens beloftes met jezelf? Ga je in het nieuwe jaar nu écht goed voor jezelf zorgen? In een maatschappij waar we steeds meer van onszelf vragen mag je nu toch wel echt het roer omgooien. Neem bijvoorbeeld 1 avondje per week voor jezelf vrij, neem een warme douche, ga in bad of spring in een warm bubbelbad. Dan moet je nu wel net een warm bubbelbad hebben, maar dat is zo gepiept!

Spa met bubbels

Ben je toe aan een avondje ontspanning? Dit kan met slechts één druk op de knop met jouw eigen jacuzzi. Verwen jezelf met een heerlijk boek, een kop thee of een groot glas wijn en maak plaats voor een avondje pure ontspanning. Geniet van een massage van duizenden warme bubbels of ga voor juist krachtige jetstralen. Wist je dat een bubbelbad ook ontspannen werkt voor je spieren en gewrichten? hierdoor krijg je een heerlijk relaxed gevoel dat kan helpen om over je stress heen te komen.

Prijzen

Er worden verschillende prijzen gehanteerd als we kijken naar opblaasbare bubbel spa’s. De prijzen kunnen vaak variëren tussen de 350 en 1000 euro. Wil je echt voor goede kwaliteit gaan, dan kost een basismodel vaak rond de 500 euro. Je kunt ook kiezen om een zoutwatersysteem te hanteren, dan betaal je rond de 750 en 1000 euro. De prijzen liegen er niet om, maar dan heb je ook voor een langere periode enorm veel plezier van je eigen jacuzzi.

Onderhoud

Om optimaal van je jacuzzi te genieten kun je het water het beste een keer per maand vervangen. Daarnaast is het verstandig om een douche te nemen voor het gebruik van een jacuzzi, zo voorkom je dat huidverzorgende producten in het water terecht komen en hierdoor de waterkwaliteit achteruit gaat. Een aantal andere belangrijk tips zijn om je filter regelmatig te reinigen onder de kraan en chloor te vermijden. Chloor kan namelijk het materiaal aantasten waardoor de kwaliteit van de spa achteruitgaat.

(10)