Koffers van alle bekende merken

Unieke collectie koffers

Koffers zijn er tegenwoordig in vele uitvoeringen en prijzen en het wordt er niet gemakkelijker om een geschikte koffer te vinden in dit enorme aanbod van verschillende leveranciers. Om u enigszins een overzicht te geven van de verschillen in deze koffers en een juiste keuze voor een geschikte koffer dit artikel.

Wat maakt het verschil tussen de koffers

Harde koffers zijn er in verschillende formaten en met verschillende trolley systemen. Zo heeft elke leverancier natuurlijk wel zijn eigen voorkeur maar je ziet dus toch wel verschillen die vooral in de prijs tot uiting komen. Zo worden er materialen gebruikt als polypropylene, polycarbonaat, ABS, aluminium en curv. Deze materialen zijn allen natuurlijk ontwikkeld om de koffer licht maar vooral duurzaam te maken. De koffers moeten per slot van rekening tegen een stootje kunnen. Ook worden harde koffers vaak uitgevoerd met 2 of 4 wieltjes. Let erop of de wieltjes ook 360 graden kunnen draaien want dit is gewoon gemakkelijk bij het transport. Er zijn bovendien verstelbare hendels waarmee u uw koffer eenvoudig kunt vervoeren en op verschillende hoogtes vast kunt zetten. Ook de gebruikte binnenmaterialen is per koffer verschillend, let op of er voldoende vakken aanwezig zijn en wellicht een afscheidingsschot waarmee u uw bagage afzonderlijk kunt scheiden en of er kofferriemen aanwezig zijn om uw bagage te kunnen vastmaken voor transport. Natuurlijk voor de veiigheid van uw kostbare reisbagage zijn er ook verschillende sloten beschikbaar. Het TSA slot is het meest gebruikt maar er zijn ook nog koffers die met gewoon een sleutelslot worden geleverd. Kortom de koffers zijn er in verschillende uitvoeringen en dit maakt natuurlijk ook het verschil in prijs. Daar waar een koffer er aan de buitenkant wellicht hetzelfde uitziet is er toch een groot verschil.

Naast de harde koffers onderkennen we tegenwooordig ook zachte koffers die minder stootvast en beschermend zijn maar wel lichter in transport. Deze zachte koffers zijn er natuurlijk met of zonder wieltjes.

Lichtgewicht koffers zijn er voor de actieve reizigers onder ons die tijdens hun vakantie regelmatig hun koffer met zich mee moeten vervoeren. De materialen van deze koffers zijn gemaakt om uw koffer eenvoudig mee te nemen.

Kinderkoffers zijn er natuurlijk met leuke prints en kleuren voor de kleintjes tussen ons.

Tot slot, tegenwoordig zijn er steeds meer leveranciers die het design van de koffers ook op een steeds hoger nivo brengen. De koffer is dus allang niet meer de oude saaie reiskoffer. Er is voor een ieder wel een leuke koffer te vinden. Wanneer u een indruk wilt krijgen van de verschillende koffers die er momenteel zijn. Neem gerust eens een kijkje op de website van eKoffers.nl.

(24)

Geef een reactie