Junior Sportkleding is uniek in zijn soort


Junior Sportkleding is een unieke webwinkel binnen Nederland die zich specifiek richt op sportkleding voor kinderen. Uit hun onderzoek is gebleken dat er nog geen dergelijke winkel in Nederland bestond ondanks de grote vraag hiernaar. Door de ervaring van de oprichters van deze webwinkel in de sportkledingbranche merkten ze al snel dat er vanuit deze tak veel vraag was naar functionele sportkleding en casual sportieve kinderkleding.

Inmiddels is Juniorsportkleding een enorm succes en is er een groot aanbod van sportkleding voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Overigens zijn de maten erg ruim genomen, de kleinste maat begint al bij 74 en loopt tot 176 en voor de schoenen is dit maat 18 t/m 41. Er is kleding te koop voor vrijwel alle soorten sport zoals tennis, voetbal, hockey, zwemmen, ballet en wintersport en is opgedeeld in jongens en meisjeskleding. Met een Juniorsportkleding kortingscode kun je daarbij ook geld besparen op de kleding. Door een geldige kortingscode in te vullen tijdens het bestelproces wordt er direct korting van het totaalbedrag afgehaald. Dit levert blije, sportieve kinderen en een vollere portemonnee op!

Hoe is het allemaal begonnen

Tim Bruin en René Duijs zijn twee jonge ondernemers die samen op het idee zijn gekomen om een sportwinkel te beginnen die speciaal zijn gericht op kinderen. Beide hebben allebei een ruime ervaring in de sportkleding wereld. Tim is begonnen als winkelmedewerker en uiteindelijk storemanager geworden. René werkte op het hoofdkantoor van een grote sportkleding winkel en deed daar de grafische vormgeving en de website. Door hun krachten te bundelen staan zij samen ontzettend sterk in hun eigen winkel maar ook op het web.

Geef een reactie