Vacatures zorg

Er zijn tientallen redenen op te noemen waarom het leuk is om te werken in de zorg. Kiezen voor de zorg is kiezen voor een verantwoordelijk beroep. Veel mensen hebben in de afgelopen jaren de overstap gemaakt van een baan uit het bedrijfsleven of bij de overheid naar een baan in de zorgsector.

Werken met mensen

Werken in de zorg is werken met mensen. Wie graag met mensen communiceert en het leuk vindt om iets voor een ander te betekenen voelt zich in de zorg thuis. Iedere dag hebben mensen hulp nodig en zijn blij met uw aanwezigheid. Een praatje en een glimlach is vaak al genoeg.

Teamwerk

In veel zorginstellingen werk je samen in een team. Door te werken in teamverband en vertrouwen in elkaar kun je veel van elkaar leren.

Afwisselend

Iedere dag in de zorg is anders. Elke dag maak je als medewerker in de zorg andere dingen mee. Met elkaar en met patiënten, cliënten of bewoners.

Veel deeltijdbanen

Een andere reden om te werken in de zorg zijn de deeltijdbanen. Meer dan driekwart van de zorg medewerkers heeft een deeltijdbaan. Een deeltijdbaan is op allerlei mogelijkheden erg praktisch. U kunt bijvoorbeeld meer tijd met uw kinderen doormaken en daarnaast nog een aantal actieve uren vervullen binnen de zorgsector. Werken in de zorg is dus niet alleen leuk maar ook erg afwisselend en praktisch.

Is het werken in de zorg iets voor jou? Kijk dan snel tussen de actuele vacatures in de zorg.

Bron: https://www.adzuna.nl/

(4)

Geef een reactie