Een composiet schuttingdeur is sterk en onderhoudsvrij.

Bij een goede tuinschutting hoort natuurlijk een degelijke deur. Met een composiet schuttingdeur kiest u voor een sterke deur die door de eigenschappen van het materiaal, samengesteld uit houtvezels en kunststof, vrijwel onderhoudsvrij is.

Kies de uitvoering die past bij uw schutting.

Misschien heeft u nog geen schutting en bestelt u deze compleet met de bijpassende deur maar het kan ook zijn dat u al een goede schutting heeft en hier een goed bijpassende schuttingdeur wil plaatsen. Wat de situatie ook is, er is altijd wel een passende composiet schuttingdeur te krijgen die voldoet aan uw eisen!

Zo zijn er modulaire deuren te verkrijgen met een fraaie aluminium omlijsting in het bruin, grijs en antraciet. De omlijsting is naast de aluminium uitstraling ook in het antraciet te krijgen. Deze deuren passen perfect bij het Elephant systeem waarvan wij ook de schuttingpanelen aanbieden.
Daarnaast bieden wij ook nog het klassieke tuinschutting design aan als composiet schuttingdeur. Deze deuren combineren schuttingplanken met liggers en geven iets meer doorkijk.

Wat wordt er meegeleverd bij een composiet schuttingdeur?

De composiet schuttingdeur wordt compleet geleverd met alle benodigdheden voor de plaatsing. Uiteraard worden de hengen en duimen meegeleverd waaraan de deur zelf kan worden gehangen. Daarnaast is de deur zelf voorzien van een ingebouwd cilinderslot zodat u deze kunt vergrendelen indien gewenst. Verder krijgt u een stootlat om de deur tegen aan te laten vallen bij sluiting.

Kijk nu bij Schuttingwinkel.nl voor aanvullende product- en prijs informatie! Tevens vindt u hier ook meer informatie over het bestel- en lever proces en de adresgegevens van ons magazijn indien u bij ons langs wilt komen.

(37)

Geef een reactie