Tegenwoordig zie je steeds meer mensen gebruik maken van muurstickers of te wel interieurstickers. Je ziet ze in allerlei verschillende vormen en formaten. Veel mensen kiezen een tekst die erg aanspreekt of past bij hun levensstijl.

Helaas zijn deze muurstickers niet voor iedere muur te gebruiken. Heeft u namelijk een muur met erg veel structuur of spachtelputz dan kunt u er zeker vanuit gaan dat de muursticker niet op uw muur zal blijven plakken.

Maar er zijn wel andere mogelijkheden om toch gebruik te maken van deze mooie vorm van muurdecoratie:

  • beschilder een canvasdoek in een kleur donkerder of lichter als uw eigen muur en plak daarop de muursticker.
  • plak de muursticker op een stuk plexiglas of echt glas
  • wat ook een erg leuk effect geeft is de muursticker op een stuk tibond
  • en hetzelfde kan natuurlijk ook als u de sticker gaat plakken op een stuk hout.

Op het internet zijn er enkele bedrijven te vinden die gespecialiseerd zijn op het gebied van deze voor van muurdecoratie. Je kunt dan via hun website of webwinkel erg eenvoudig muurstickers online bestellen.

Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak, houd u meer van een bepaald lettertype of wilt u het liefste helemaal geen tekst maar iets abstracts, dan zou u ook kunnen kijken of er bedrijven zijn die speciaal muurstickers kunnen maken geheel naar u eigen wensen.

Voor kinderkamers is het ook erg leuk om gebruik te maken van deze decoratiemethodes. Er zijn namelijk genoeg leuke stickers te verkrijgen met leuke cartoon figuren of andere vormen beschikbaar, die ook een kinderkamer leuk kunnen opvrolijken.

Geef een reactie