Snoep bewaren

Een echte snoepliefhebber heeft altijd wel wat snoep op voorraad liggen. Denk aan drop of winegums, alles is mogelijk. Als het op snoep aankomt is er heel veel keuze. Om snoep zo lang mogelijk lekker te laten, moet je snoep goed bewaren. Maar, waar ga je al dat lekkere snoep in bewaren? Dat kan op veel manieren. Dit staat vaak ook leuker dan wanneer je een snoepzak in huis hebt staan. 

 

Waar bewaar je snoep?

Om de kwaliteit van het snoep hoog te houden, is het van belang dat je het snoep op een donkere, droge plaats legt tussen de 12 en 21 graden. Dit houdt eigenlijk in dat je het snoep in een kast moet bewaren. Ook moet het goed afgesloten zijn. Je kunt snoep ook bewaren in een snoeppot, met een luchtdicht deksel. Op deze manier heb je een leuke pot staan waar al je snoep in te vinden is. 

 

Wees creatief!

Je kunt snoepjes dus bewaren in een leuke pot, maar je kunt ook je creativiteit loslaten en zelf een unieke dispenser voor snoep maken. Met een oude wijnfles en snoepjes die door de hals passen kom je al een heel eind. Er zijn ook nog snoepautomaten, die uit zichzelf een bepaalde hoeveelheid snoep geven. Een etagère is ook leuk, maar hierdoor kan het snoep snel uitdrogen en de kwaliteit kan verloren gaan. Dit is wel leuk voor feestjes. 

 

Snoeppot bedrukken

Mocht je de snoeppot een beetje saai vinden en wil je er iets op hebben staan? Je kunt altijd een snoeppot bedrukken, met bijvoorbeeld een leuke tekst of figuurtjes. Op deze manier fleur je de snoeppot wat op en is het geen standaard snoeppot.

(11)

Mooi behang voor in huis

Bent u op zoek naar het geschikte fotobehang voor in uw slaapkamer, wanden in de keuken of elders in uw woonhuis? Online vindt u zeker het juiste behang voor het creëren van die prachtige atmosfeer in uw slaapkamer. In woonwinkels kunt u meteen ook online een goed bed en matras kopen voor uw slaapkamer. Goed slapen is uiteraard ook erg belangrijk. Gaat het om een muurbehang van een foto, pip behang of kinderbehang? Via het internet vindt u een enorme diversiteit aan muurbehang. U kunt er terecht voor de prachtigste soorten tegen scherpe prijzen.

Leuk behang voor de babykamer

Ook voor de babykamer of kinderkamer kunt u online terecht voor leuk behang. Met het juiste muurbehang schept u daadwerkelijk die heerlijke ambiance in de kamer. Het kind voelt zich meteen thuis in de prachtig beklede slaapruimte van de baby. Ook voor de iets oudere kinderen kunt u online terecht voor passend kinderkamer behang. Wat dacht u van een mooie vintage behang. Muurbehang is het ideale materiaal om een thema te bewoorden in de speelkamer. Door een rustieke atmosfeer te scheppen wakker je de fantasie aan bij je kind wat de verdere groei alleen maar stimuleert. Als uw kind ouder wordt is babybehang eenvoudig te vervangen door ander behang in de kinderkamer. Maakt u die keuze uit ons collectie kinderbehang bestaand uit diverse kleurenbehang zoals bloemetjesbehang en heel mooi gekleurde bloemen behang zeer geschikt voor in de kinderkamer. Met het juiste behang kunt u een unieke persoonlijke sfeer verkrijgen in iedere kamer van het huis.

Behang aanschaffen is makkelijk via het internet

Online zijn er veel woonwinkels waar u prachtig behang aan kunt schaffen. Op internet is een breed assortiment te vinden met patchwork prints, behang met panter prints, paarden behang, muurbehang met de afbeelding van New York, Engels behang, klassiek behang, behang met hello kitty afbeelding, foto behang, behang met Disney afbeelding, behang met bloemen afbeelding, behang met tijger prints, muurbehang met ruitjes afbeelding en ga zo maar door. Allemaal verkrijgbaar voor een redelijke prijs! De keuze van het behang is (deels) afhankelijk van de muur die behangen moet worden en de woonruimte waarin het gebruikt gaat worden. Maak uw wensen bekend aan een deskundige en vraag om advies.

Speciaal behang in de slaapkamer

Of u nu van vierkante ontwerpen, cirkelvormige afbeeldingen of bloemenafbeeldingen houdt, muurbehang met retro afbeelding is in diverse soorten te verkrijgen. U vindt hier aldoor een muurbehang dat qua kleur en stijl perfect in uw slaapkamer past. Een en ander zorgt ook voor een authentieke uitstraling! Bent u op zoek naar inspirerende ideeën en tips voor behang met fotografische afbeeldingen in uw slaapkamer? In veel gevallen kunt u prachtig fotobehang online aanschaffen.

(7)

Houtlook tegels in huis

Keramisch parket wordt ook wel keramisch hout of houtlook tegels genoemd. Wanneer je een nieuwe vloer in huis wil en kies voor een vloer met houtlook tegels, heeft dit erg veel voordelen. Maar, wat zijn houtlook tegels eigenlijk en wat zijn hier de voordelen van? Keramisch parket is een andere benaming voor houtlook tegels, tegels met een houtmotief. De tegels zijn amper te onderscheiden van echt hout, maar bieden de voordelen van keramische tegels. Het verschil tussen een houten en keramische vloer is enorm nihil, op basis van het uiterlijk. Hieronder lees je alle voordelen die houtlook tegels met zich meebrengen!

Houtlook

Zoals al eerder vermeld is een vloer met houtlook tegels amper te onderscheiden van een vloer met echt hout. Dit komt door verschillende technologische ontwikkelingen die plaatsgevonden hebben in deze branche. Naast het uiterlijk van de houtlook tegels, hebben zij dezelfde houtstructuur als echt hout. Je kunt de nerven voelen. Dit maakt de houtlook tegels nog meer op echt hout lijken.

Onderhoud

Een ander voordeel van houtlook tegels is dat zij gemakkelijk schoon te houden zijn en gemakkelijk te onderhouden zijn. Het schuren, lakken of in de was zetten van de vloer hoeft niet meer. De houtlook tegels blijven een lange tijd erg mooi, dit komt door de sterke bovenlaag van de tegels. Krassen of deuken komen helemaal niet snel voor. Na jarenlang gebruik ziet de vloer er nog prachtig uit. Houtlook tegels kun je schoonmaken door middel van regelmatig te dweilen met wat water en zijn of spiritus. Luxe schoonmaakmiddelen zijn niet nodig.

Overal legbaar

Houtlook tegels zijn overal te leggen. Denk bijvoorbeeld aan de woon- of slaapkamer. Houtlook tegels zijn ook in vochtige ruimtes te leggen, zoals de keuken, badkamer of in het toilet. Houtlook tegels kun je zelfs buiten of tegen de muur leggen. Een keer wat anders, toch?

(9)

Graszoden in jouw tuin!

Gras in de tuin, een zeer populaire optie. Alleen, hoe ga je het gras in de tuin krijgen? Kies je voor het zaaien van graszaad? Ga je graszoden kopen en deze laten leggen? Er zit namelijk veel verschil tussen de beide opties. Lees hieronder de kenmerken van beide manieren en waar je op moet letten.

 

Graszoden of graszaad

Graszoden zijn lange, dunne plakken gras. Graszoden worden gekweekt op hele grote velden. De graszoden zijn van de beste kwaliteit na een groeiperiode van ongeveer 12 tot 14 maanden. De wortels en het gras zelf moeten sterk genoeg zijn, deze moeten namelijk op een ander stuk grond doorgroeien. Het is van belang dat de graszoden nog vochtig zijn wanneer deze gelegd worden. Dit betekent namelijk dat deze goed vers zijn en niet lang uit de grond zijn geweest. Na het aanleggen van graszoden kan er al na twee of drie weken al op gelopen worden.

Graszaad is een heel andere manier van het aanleggen van gras. Het graszaad wordt over de desbetreffende grond uitgestrooid en natgespoten. Graszaad heeft echter veel meer tijd nodig om volledig sterk te worden. Het betreden van het ingezaaide gras duurt ongeveer twee tot drie maanden.

 

Aanlegproces

Het aanlegproces van graszoden is heel erg verschillend dan dat van graszaad. Bij graszoden leggen moet de grond eerst goed omgespit en geëgaliseerd worden. Hierdoor komt de verse grond bovenop te liggen. De graszoden kunnen daarna gelegd worden. Het is belangrijk dat de graszoden goed tegen elkaar aan liggen, zodat het uiteindelijk een goed geheel wordt. Na het aanleggen is het van belang dat de graszoden goed nat gespoten worden voor een optimale groei.

Bij het zaaien van graszaad moet de grond ook eerst omgespit en geëgaliseerd worden. Hierna kunnen de zaadjes over het oppervlak verspreid worden. Houd rekening met de wind, zorg ervoor dat er geen oneven plekken ontstaan in het gazon. Nadat alle zaadjes over het oppervlak verspreid zijn kun je de grond nog ligt egaliseren en nat spuiten.

(11)

Alternatieve lockerkasten

Lockerkasten worden over het algemeen gekocht om in kantoren in huis of op het werk te plaatsen. Echter kunnen lockerkasten ook voor andere doeleinden gebruikt worden dan de zakelijke kant. Zo is het ook mogelijk om een lockerkast in de slaapkamer te plaatsen. De lockerkasten die in de slaapkamer gebruikt worden zijn over het algemeen van hout in plaats van metaal.

Kleding lockerkast

Voor de kinderkamer is een goede optie om een kleurrijke lockerkast te kiezen, met name van hout. Een mooie toevoeging is om een lockerkast te kopen met vlekken erop. Dit geeft een levendige sfeer aan de kamer. Het is belangrijk om te kijken welke kleur lockerkast bij de kamer past. Voor een meisjeskamer kan er uiteraard gekozen worden voor een roze lockerkast, terwijl er voor een jongenskamer beter een turquoise blauwe lockerkast gekozen kan worden. De lockerkast bestaat over het algemeen uit uit 2 of meer deuren. Hierdoor is het mogelijk om achter een van de deuren een kleding rek te monteren waaraan kledingstukken op hangers gehangen kunnen worden. Achter de andere deur kunnen plankjes bevestigd worden waarop kledingstukken neergelegd kunnen worden. Op die manier is het mogelijk om alle soorten kledingstukken op te ruimen in de lockerkast. Naast deze praktische mogelijkheden is dus ook het uiterlijk van de lockerkast een pluspunt.

Opberg lockerkast

Naast een lockerkast voor kleding is het uiteraard ook mogelijk om een lockerkast aan te schaffen voor het opbergen van het speelgoed van kinderen. Doordat een lockerkast praktisch ingericht kan worden met verschillende lagen of juist grote ruimtes is het perfect voor het opbergen van veel speelgoed. Hierdoor kan een lockerkast voor het opbergen van speelgoed een goede toevoeging zijn voor een kinderkamer. Hierdoor wordt het geen rommel op de kamer en kan alles netjes in een kast worden opgeruimd.

Overige lockerkasten

Naast de bovengenoemde lockerkasten is het ook mogelijk een kleinere lockerkast aan te schaffen die kan dienen als nachtkastje. Deze zijn over het algemeen te verkrijgen in smal en laag formaat, of in smal en hoog formaat. Zo is er voor elke wens wel een antwoord te verzinnen wat betreft een lockerkast in de kinderkamer.

 

Naast de bovenstaande gegeven opties is het uiteraard ook mogelijk om hele andere typen kasten te kiezen. Doordat er echter niet vaak wordt gekeken naar lockerkasten voor op de slaapkamer is dit een mooi alternatief om mee te nemen indien je naar alternatieven zoekt voor in de slaap/ kinderkamer.

(45)

Welke soorten schuttingen zijn er?

Tegenwoordig is er een verscheidenheid aan schuttingen verkrijgbaar. Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer door het grote aanbod. Welke schutting is nou handig voor jouw situatie? Veel mensen willen een bepaalde sfeer creëren in de tuin. Een schutting draagt veel bij om een bepaalde sfeer neer te zetten. Het is dus belangrijk om te weten welke sfeer je wilt neerzetten en of de schutting ook nog een bepaalde functie moet hebben voordat je een schutting uitzoekt. Welke schuttingen zijn er nou allemaal en welke praktische informatie moet je weten voordat je een schutting aanschaft? Hieronder een aantal mogelijkheden.

Een draadschutting

Een schutting gemaakt van draad is een van de gemakkelijkste schuttingen die er zijn. De draadschutting is verkrijgbaar in verschillende variaties. Zo kun je ervoor kiezen om de schutting open te laten of om te kiezen voor een dichte variant, zodat je meer privacy hebt in je tuin. Een groot voordeel van een draadschutting is dat er weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Tevens zijn draadschuttingen over het algemeen vrij duurzaam en goedkoper dan andere varianten schuttingen.

Betonnen schutting

Een betonnen schutting is een zeer stevige schutting. Naast de afscheiding van jouw tuin kan dit type schutting ook andere functies hebben, zoals het tegenhouden van geluid en wind. Dit type schutting heeft een robuuste uitstraling en er kan zelfs tegenaan gebouwd worden, wanneer de schutting stevig genoeg is. Op het gebied van onderhoud heb je een goede aan een betonnen schutting. Dit type schutting is namelijk erg onderhoudsvriendelijk, waardoor er bijna niks aan hoeft te gebeuren. Hoewel de schutting erg duurzaam is ligt de prijs vaak wat hoger dan de andere varianten.

Houten schutting

Een houten schutting heeft een natuurlijke look en feel. Ideaal dus voor als je een natuurlijke sfeer wilt creëren. Dit type schutting is er in alle soorten en maten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Qua prijs en duurzaamheid zitten er dus grote verschillen tussen de verschillende houten schuttingen. Dit is ook het geval bij het onderhoud van de schutting. De ene houtsoort heeft meer onderhoud nodig dan de andere.

Kunststof schutting

Een kunststof schutting wordt steeds populairder in tuinen. Dit type schutting is niet heel duur en gaat erg lang mee. Tevens heeft een kunststof schutting weinig tot geen onderhoud nodig. Het grote voordeel van een kunststof schutting is dat je zelf kunt kiezen welke stijl je wilt. Er zijn kunststof schuttingen verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en patronen. Zo kun je ervoor kiezen om een kunststof schutting te plaatsen met een beton- of een houtpatroon erop.

(37)

Droomhuis

Je woont in een mooi huis. Je hebt er lang voor gespaard en eindelijk heb je het huis van je dromen. Het huis is niet klaar. Maar daar was ook bewust voor gekozen. De meeste mensen willen een huis hebben en/ of kopen waar je in feite praktisch gezien gelijk in kan en gelijk kan wonen. Het grootste gedeelte van de mensen willen dat en baseren daar ook hun keuze op. Maar er zijn ook mensen die houden van dingen bouwen. Dan is het “echt” van hunzelf.

Kant en klaar

Mensen die een oud pand of huis kopen en dan helemaal zelf opknappen. Natuurlijk met hulp af en toe van familie en vrienden. Maar over het algemeen wil je het echt zelf en alleen doen. Het heeft wel iets vind je, gewoon iets helemaal zelf opknappen en opbouwen. Natuurlijk snap je dat mensen in een huis willen waar je gelijk in kan wonen maar dat is niets voor jou.

Je bent nooit zo geweest. Als kind hield je van bouwen en dingen in elkaar zetten. Je hield van knutselen en je wilde altijd weten hoe dingen werken en in elkaar steken. Je haalde dingen uit elkaar om te kijken hoe het werkt. En dan probeerde je (niet altijd met succes) de dingen weer te maken. Maar dat lukte niet altijd. Maar goed je was een kind. Je kreeg een preek en daarna was het weer goed.

Alles willen weten

Maar nu je ouder bent is die “drang” nooit weggegaan. Natuurlijk met een huis de echt moeilijke dingen wat je niet echt zelf kan doen laat je door een “professional” doen. Iemand die ervoor geleerd heeft en weet waar die mee bezig is. Maar je bent zelf ook behoorlijk handig.  Niemand kan iets de eerste keer gelijk goed.

Door het te doen leer je. En als je iets vaak genoeg doet dan wordt je er vanzelf goed in, of niet. Sommige dingen kan je gewoon niet goed. En iedereen heeft andere interesses. Het is niet dat je niet ervan houdt als dingen al klaar zijn. want dat is superhandig. Stel je voor dat je je eigen dingen moet telen en groeien zoals de boeren.

Hartstikke respect voor de mensen die dat doen, maar wanneer het op andere dingen aankomt dan wil je wel het zelf kunnen. Het is tenslotte een droom om je droomhuis zelf te maken. Nou ja opknappen en dingen zelf aanleggen. Dus tijd om aan de slag te gaan!

(25)

Je familie als opslagruimte?

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, ruimtegebrek. We kopen van alles, krijgen van alles, en op een gegeven moment staat ons huis vol. In het begin wijken we uit naar bijvoorbeeld de zolder om overtollige spullen op te slaan, maar op een gegeven moment staat ook de zolder tot de nok vol met diverse dingen en moeten we iets anders verzinnen om onze spullen op te slaan. Een van de oplossingen is natuurlijk een grote schoonmaak houden onder onze bezittingen en weggooien, weggeven of verkopen wat we niet meer nodig hebben. Zo ontstaat er weer wat ruimte in het huis en hebben we dus weer een plek gecreëerd waar we weer nieuwe spullen kunnen opslaan.

Spullen opslaan bij familie en/of vrienden

Een van de mogelijkheden om spullen tijdelijk op te slaan is, het inschakelen van familieleden, vrienden en kennissen. Er is altijd wel iemand die een kamer over heeft of zelfs een loods waar je tijdelijk je spullen kunt opslaan. Nadeel daarvan is dat je afhankelijk bent van diegene in die zin, dat er een moment kan komen dat degene waar je je zaken hebt opgeslagen zelf de ruimte nodig heeft of bijvoorbeeld gaat verhuizen. Voor een maand is het ideaal, je hebt gratis opslagruimte, maar als je langere tijd gebruik moet maken van een opslagplaats buiten je eigen huis, is dit niet de ideale oplossing. In dat geval kun je beter een tijdelijke opslagruimte huren. Dat kost natuurlijk wel geld, maar je hebt altijd de beschikking over de opslag zolang je betaalt en dat is prettig.

Huur een tijdelijke opslagruimte

In sommige gevallen hebben we tijdelijk even geen ruime om onze spullen op te slaan. We moeten bijvoorbeeld spullen opslaan die verkregen zijn uit een nalatenschap waar we niet meteen een plek voor hebben, een van de kinderen komt tijdelijk weer thuis wonen waardoor er ruimte gemaakt moet worden, enz. In dat geval kan het huren van tijdelijke opslagruimte uitkomst bieden. Er zijn veel bedrijven die bijvoorbeeld containers verhuren voor tijdelijke opslag waar u uw kostbare en dierbare spullen tijdelijk kun bewaren. Het voordeel van die manier van opslaan is, dat de boxen meestal goed beveiligd zijn tegen diefstal, vandalisme en brand. Er is in de meeste gevallen sprake van camerabewaking zodat de door u gehuurde opslag permanent in de gaten gehouden kan worden. Op die manier bent u er van verzekerd dat uw spullen in goede handen zijn. En mocht het moment aanbreken dat u uw spullen weer nodig hebt, dan kun je ze direct uit de opslag halen wanneer u maar wilt. En u hoeft dat niet zelf te doen, het verhuizen van al deze spullen. Daar heb je mensen voor die dit prima kunnen doen.

(30)

Ik ben een klusser?

Je woont al jaren met veel plezier in je huidige huis. Veel mensen verhuizen meerdere keren in hun leven. Dat heb jij ook gedaan maar nu ben je eindelijk gesetteld. Het duurde even, want vroeger was je best wel een ruig ridder en ging je elk weekend helemaal los. Je ging gewoon elke weekend uit. Soms met vrienden en soms in je eentje. Want je je hebt wel de leukste lol en gesprekken als je in je eentje bent.

Eeuwige vrijgezel

Het waren goede tijden als je er zo even aan terug denkt. Maar nu is het anders. 5 Jaar geleden kwam je haar tegen. Degene waar je je leven mee wilt delen. Moeilijk voor te stellen. Zo zeggen je vrienden dat ook die je heel anders kende. Eeuwige vrijgezel zal hij wel blijven. Dat werd gezegd, heel stiekem dacht je dat ook.

Maar nu zit je in een mooi huis. Het is niet het grootste of het duurste (maar dat hoeft ook niet). Maar je bent wel gelukkig. Je hebt een mooie vriendin en kinderen. Twee, een jongen een een meisje. Je hebt een leuke baan met leuke collega’s en je verdient ook nog eens goed.

Klussen in huis

Je overweegt al heel lang om eens je huis goed aan te pakken. Dus uit te breiden en te repareren, renoveren en bepaalde dingen te vervangen. Zoals je dakgoot, maar ook de badkamer en je huiskamer. De dakgoot moet sowieso schoongemaakt worden, dus dat ga je doen. In de badkamer wil je Infrarood verwarming hebben, dus daar moet je ook eens naar kijken. In de huiskamer moeten de muren worden gewit. Het is op dit moment een rode kleur. Niet jou ding.

Maar de vorige eigenaars vonden het blijkbaar wel mooi. Nou ja ieder zijn of haar smaak. Maar goed, die rode kleur kan echt niet vind je en dus ga je maar lekker de muren wit verven. Een hele klus maar goed dat moet je er ook maar voor over hebben. Als je er niets aan doet dat irriteer je je er elke dag aan. Er moeten nog meer dingetjes gebeuren maar die komen wel later.

Ondanks al die klussen die je moet doen of laten doen, want sommige dingen heb je gewoon (professionele) hulp nodig. Natuurlijk kan je beroep doen op je vrienden en familie. Maar soms kan je het beter over laten aan degene waarvan het hun werk is. Professionals met veel ervaring, kennis en kunde.

(29)

Meer rust nodig? Ruim regelmatig op!

  1. Iedere ochtend je bed netjes achterlaten

Het is makkelijk om in de ochtend even je bed netjes op te maken, het is namelijk 1 van de eerste dingen die je ziet als je de kamer binnen loopt. Als je bed rommelig is dan zal het voor je gevoel de hele kamer een rommel zijn. Zo krijg je ook sneller de neiging om andere dingen erop te gooien of de gehele kamer een rommel te maken. En hoeveel tijd kost het dan? Slechts een paar minuten, het is beter om steeds kleine beetjes te doen dan heel veel waar je tegenop gaat kijken.

  1. Dagelijks even de badkamer door

Na het douchen, in bad gaan of het tanden poetsen is het makkelijk om even snel een doekje langs de spiegel te halen (als je die hebt), en de wasbak schoonspoelen kost ook niet veel moeite maar laat het er wel netjes uitzien. Een frisse look is altijd fijn, ook voor als je bezoek hebt.

  1. Het aanrecht leeg houden

Heb je een vaatwasser dan moet je hier wel goed gebruik van maken, want je kan er nog steeds een flinke zooi van maken door alles op het aanrecht te zetten. Zet daarom gelijk alles in de vaatwasser in plaats van op het aanrecht, is de vaatwasser schoon? Dan gelijk uitruimen, zo blijft het netjes en stapelt het zich niet op. Dan hoef je er later ook niet tegenop te kijken als er een meter borden staat. Heb je geen vaatwasser? Neem dan een afdruiprek die je bij voorkeur in kan klappen, zo kan je het nog net iets netter achterlaten. Ook hier geldt weer dat je het allemaal zo snel mogelijk moet opruimen zodat er geen berg ontstaat.

  1. Elke 1-2 dagen een wasje draaien

Dat je dingen dagelijks het beste kan bijhouden heb je ondertussen wel begrepen, daarom is de was regelmatig doen ook heel fijn. Als je niet zoveel was hebt kan je het ook eens in de 2 dagen doen, het is wel zo lekker om dit vaak te doen omdat je toch altijd favoriete kleding hebt die je graag aan wilt doen. Om het netjes op te hangen kan je bijvoorbeeld een droogtoren te gebruiken. Deze zijn al voor een paar euro te krijgen.

  1. Tijdens het koken alle kleine dingen opruimen

Op het moment dat je aan het koken bent dan maak je aan de hand van je gerecht meestal een flinke zooi. Door dingen zoals kruiden etc. gelijk weer in de kast te zetten blijft het netjes en heb je minder om op te ruimen nadat je klaar bent met eten. Als je moeilijk tijd kan vinden voor het opruimen van andere dingen dan is tijdens het klaarmaken van je maaltijd dit misschien een goed idee. Zo moet je meestal wel even wachten tot er iets kookt of gaar is. Dit is een prima tijd om lekker die dingen te doen, maak goed gebruik van je tijd, dan zal je merken dat het minder stress oplevert.

Bron: Schoonmaak Leiden door PerfectPlus

(19)