Alternatieve lockerkasten

Lockerkasten worden over het algemeen gekocht om in kantoren in huis of op het werk te plaatsen. Echter kunnen lockerkasten ook voor andere doeleinden gebruikt worden dan de zakelijke kant. Zo is het ook mogelijk om een lockerkast in de slaapkamer te plaatsen. De lockerkasten die in de slaapkamer gebruikt worden zijn over het algemeen van hout in plaats van metaal.

Kleding lockerkast

Voor de kinderkamer is een goede optie om een kleurrijke lockerkast te kiezen, met name van hout. Een mooie toevoeging is om een lockerkast te kopen met vlekken erop. Dit geeft een levendige sfeer aan de kamer. Het is belangrijk om te kijken welke kleur lockerkast bij de kamer past. Voor een meisjeskamer kan er uiteraard gekozen worden voor een roze lockerkast, terwijl er voor een jongenskamer beter een turquoise blauwe lockerkast gekozen kan worden. De lockerkast bestaat over het algemeen uit uit 2 of meer deuren. Hierdoor is het mogelijk om achter een van de deuren een kleding rek te monteren waaraan kledingstukken op hangers gehangen kunnen worden. Achter de andere deur kunnen plankjes bevestigd worden waarop kledingstukken neergelegd kunnen worden. Op die manier is het mogelijk om alle soorten kledingstukken op te ruimen in de lockerkast. Naast deze praktische mogelijkheden is dus ook het uiterlijk van de lockerkast een pluspunt.

Opberg lockerkast

Naast een lockerkast voor kleding is het uiteraard ook mogelijk om een lockerkast aan te schaffen voor het opbergen van het speelgoed van kinderen. Doordat een lockerkast praktisch ingericht kan worden met verschillende lagen of juist grote ruimtes is het perfect voor het opbergen van veel speelgoed. Hierdoor kan een lockerkast voor het opbergen van speelgoed een goede toevoeging zijn voor een kinderkamer. Hierdoor wordt het geen rommel op de kamer en kan alles netjes in een kast worden opgeruimd.

Overige lockerkasten

Naast de bovengenoemde lockerkasten is het ook mogelijk een kleinere lockerkast aan te schaffen die kan dienen als nachtkastje. Deze zijn over het algemeen te verkrijgen in smal en laag formaat, of in smal en hoog formaat. Zo is er voor elke wens wel een antwoord te verzinnen wat betreft een lockerkast in de kinderkamer.

 

Naast de bovenstaande gegeven opties is het uiteraard ook mogelijk om hele andere typen kasten te kiezen. Doordat er echter niet vaak wordt gekeken naar lockerkasten voor op de slaapkamer is dit een mooi alternatief om mee te nemen indien je naar alternatieven zoekt voor in de slaap/ kinderkamer.

(13)

Welke soorten schuttingen zijn er?

Tegenwoordig is er een verscheidenheid aan schuttingen verkrijgbaar. Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer door het grote aanbod. Welke schutting is nou handig voor jouw situatie? Veel mensen willen een bepaalde sfeer creëren in de tuin. Een schutting draagt veel bij om een bepaalde sfeer neer te zetten. Het is dus belangrijk om te weten welke sfeer je wilt neerzetten en of de schutting ook nog een bepaalde functie moet hebben voordat je een schutting uitzoekt. Welke schuttingen zijn er nou allemaal en welke praktische informatie moet je weten voordat je een schutting aanschaft? Hieronder een aantal mogelijkheden.

Een draadschutting

Een schutting gemaakt van draad is een van de gemakkelijkste schuttingen die er zijn. De draadschutting is verkrijgbaar in verschillende variaties. Zo kun je ervoor kiezen om de schutting open te laten of om te kiezen voor een dichte variant, zodat je meer privacy hebt in je tuin. Een groot voordeel van een draadschutting is dat er weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Tevens zijn draadschuttingen over het algemeen vrij duurzaam en goedkoper dan andere varianten schuttingen.

Betonnen schutting

Een betonnen schutting is een zeer stevige schutting. Naast de afscheiding van jouw tuin kan dit type schutting ook andere functies hebben, zoals het tegenhouden van geluid en wind. Dit type schutting heeft een robuuste uitstraling en er kan zelfs tegenaan gebouwd worden, wanneer de schutting stevig genoeg is. Op het gebied van onderhoud heb je een goede aan een betonnen schutting. Dit type schutting is namelijk erg onderhoudsvriendelijk, waardoor er bijna niks aan hoeft te gebeuren. Hoewel de schutting erg duurzaam is ligt de prijs vaak wat hoger dan de andere varianten.

Houten schutting

Een houten schutting heeft een natuurlijke look en feel. Ideaal dus voor als je een natuurlijke sfeer wilt creëren. Dit type schutting is er in alle soorten en maten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Qua prijs en duurzaamheid zitten er dus grote verschillen tussen de verschillende houten schuttingen. Dit is ook het geval bij het onderhoud van de schutting. De ene houtsoort heeft meer onderhoud nodig dan de andere.

Kunststof schutting

Een kunststof schutting wordt steeds populairder in tuinen. Dit type schutting is niet heel duur en gaat erg lang mee. Tevens heeft een kunststof schutting weinig tot geen onderhoud nodig. Het grote voordeel van een kunststof schutting is dat je zelf kunt kiezen welke stijl je wilt. Er zijn kunststof schuttingen verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en patronen. Zo kun je ervoor kiezen om een kunststof schutting te plaatsen met een beton- of een houtpatroon erop.

(16)

Droomhuis

Je woont in een mooi huis. Je hebt er lang voor gespaard en eindelijk heb je het huis van je dromen. Het huis is niet klaar. Maar daar was ook bewust voor gekozen. De meeste mensen willen een huis hebben en/ of kopen waar je in feite praktisch gezien gelijk in kan en gelijk kan wonen. Het grootste gedeelte van de mensen willen dat en baseren daar ook hun keuze op. Maar er zijn ook mensen die houden van dingen bouwen. Dan is het “echt” van hunzelf.

Kant en klaar

Mensen die een oud pand of huis kopen en dan helemaal zelf opknappen. Natuurlijk met hulp af en toe van familie en vrienden. Maar over het algemeen wil je het echt zelf en alleen doen. Het heeft wel iets vind je, gewoon iets helemaal zelf opknappen en opbouwen. Natuurlijk snap je dat mensen in een huis willen waar je gelijk in kan wonen maar dat is niets voor jou.

Je bent nooit zo geweest. Als kind hield je van bouwen en dingen in elkaar zetten. Je hield van knutselen en je wilde altijd weten hoe dingen werken en in elkaar steken. Je haalde dingen uit elkaar om te kijken hoe het werkt. En dan probeerde je (niet altijd met succes) de dingen weer te maken. Maar dat lukte niet altijd. Maar goed je was een kind. Je kreeg een preek en daarna was het weer goed.

Alles willen weten

Maar nu je ouder bent is die “drang” nooit weggegaan. Natuurlijk met een huis de echt moeilijke dingen wat je niet echt zelf kan doen laat je door een “professional” doen. Iemand die ervoor geleerd heeft en weet waar die mee bezig is. Maar je bent zelf ook behoorlijk handig.  Niemand kan iets de eerste keer gelijk goed.

Door het te doen leer je. En als je iets vaak genoeg doet dan wordt je er vanzelf goed in, of niet. Sommige dingen kan je gewoon niet goed. En iedereen heeft andere interesses. Het is niet dat je niet ervan houdt als dingen al klaar zijn. want dat is superhandig. Stel je voor dat je je eigen dingen moet telen en groeien zoals de boeren.

Hartstikke respect voor de mensen die dat doen, maar wanneer het op andere dingen aankomt dan wil je wel het zelf kunnen. Het is tenslotte een droom om je droomhuis zelf te maken. Nou ja opknappen en dingen zelf aanleggen. Dus tijd om aan de slag te gaan!

(12)

Je familie als opslagruimte?

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, ruimtegebrek. We kopen van alles, krijgen van alles, en op een gegeven moment staat ons huis vol. In het begin wijken we uit naar bijvoorbeeld de zolder om overtollige spullen op te slaan, maar op een gegeven moment staat ook de zolder tot de nok vol met diverse dingen en moeten we iets anders verzinnen om onze spullen op te slaan. Een van de oplossingen is natuurlijk een grote schoonmaak houden onder onze bezittingen en weggooien, weggeven of verkopen wat we niet meer nodig hebben. Zo ontstaat er weer wat ruimte in het huis en hebben we dus weer een plek gecreëerd waar we weer nieuwe spullen kunnen opslaan.

Spullen opslaan bij familie en/of vrienden

Een van de mogelijkheden om spullen tijdelijk op te slaan is, het inschakelen van familieleden, vrienden en kennissen. Er is altijd wel iemand die een kamer over heeft of zelfs een loods waar je tijdelijk je spullen kunt opslaan. Nadeel daarvan is dat je afhankelijk bent van diegene in die zin, dat er een moment kan komen dat degene waar je je zaken hebt opgeslagen zelf de ruimte nodig heeft of bijvoorbeeld gaat verhuizen. Voor een maand is het ideaal, je hebt gratis opslagruimte, maar als je langere tijd gebruik moet maken van een opslagplaats buiten je eigen huis, is dit niet de ideale oplossing. In dat geval kun je beter een tijdelijke opslagruimte huren. Dat kost natuurlijk wel geld, maar je hebt altijd de beschikking over de opslag zolang je betaalt en dat is prettig.

Huur een tijdelijke opslagruimte

In sommige gevallen hebben we tijdelijk even geen ruime om onze spullen op te slaan. We moeten bijvoorbeeld spullen opslaan die verkregen zijn uit een nalatenschap waar we niet meteen een plek voor hebben, een van de kinderen komt tijdelijk weer thuis wonen waardoor er ruimte gemaakt moet worden, enz. In dat geval kan het huren van tijdelijke opslagruimte uitkomst bieden. Er zijn veel bedrijven die bijvoorbeeld containers verhuren voor tijdelijke opslag waar u uw kostbare en dierbare spullen tijdelijk kun bewaren. Het voordeel van die manier van opslaan is, dat de boxen meestal goed beveiligd zijn tegen diefstal, vandalisme en brand. Er is in de meeste gevallen sprake van camerabewaking zodat de door u gehuurde opslag permanent in de gaten gehouden kan worden. Op die manier bent u er van verzekerd dat uw spullen in goede handen zijn. En mocht het moment aanbreken dat u uw spullen weer nodig hebt, dan kun je ze direct uit de opslag halen wanneer u maar wilt. En u hoeft dat niet zelf te doen, het verhuizen van al deze spullen. Daar heb je mensen voor die dit prima kunnen doen.

(17)

Ik ben een klusser?

Je woont al jaren met veel plezier in je huidige huis. Veel mensen verhuizen meerdere keren in hun leven. Dat heb jij ook gedaan maar nu ben je eindelijk gesetteld. Het duurde even, want vroeger was je best wel een ruig ridder en ging je elk weekend helemaal los. Je ging gewoon elke weekend uit. Soms met vrienden en soms in je eentje. Want je je hebt wel de leukste lol en gesprekken als je in je eentje bent.

Eeuwige vrijgezel

Het waren goede tijden als je er zo even aan terug denkt. Maar nu is het anders. 5 Jaar geleden kwam je haar tegen. Degene waar je je leven mee wilt delen. Moeilijk voor te stellen. Zo zeggen je vrienden dat ook die je heel anders kende. Eeuwige vrijgezel zal hij wel blijven. Dat werd gezegd, heel stiekem dacht je dat ook.

Maar nu zit je in een mooi huis. Het is niet het grootste of het duurste (maar dat hoeft ook niet). Maar je bent wel gelukkig. Je hebt een mooie vriendin en kinderen. Twee, een jongen een een meisje. Je hebt een leuke baan met leuke collega’s en je verdient ook nog eens goed.

Klussen in huis

Je overweegt al heel lang om eens je huis goed aan te pakken. Dus uit te breiden en te repareren, renoveren en bepaalde dingen te vervangen. Zoals je dakgoot, maar ook de badkamer en je huiskamer. De dakgoot moet sowieso schoongemaakt worden, dus dat ga je doen. In de badkamer wil je Infrarood verwarming hebben, dus daar moet je ook eens naar kijken. In de huiskamer moeten de muren worden gewit. Het is op dit moment een rode kleur. Niet jou ding.

Maar de vorige eigenaars vonden het blijkbaar wel mooi. Nou ja ieder zijn of haar smaak. Maar goed, die rode kleur kan echt niet vind je en dus ga je maar lekker de muren wit verven. Een hele klus maar goed dat moet je er ook maar voor over hebben. Als je er niets aan doet dat irriteer je je er elke dag aan. Er moeten nog meer dingetjes gebeuren maar die komen wel later.

Ondanks al die klussen die je moet doen of laten doen, want sommige dingen heb je gewoon (professionele) hulp nodig. Natuurlijk kan je beroep doen op je vrienden en familie. Maar soms kan je het beter over laten aan degene waarvan het hun werk is. Professionals met veel ervaring, kennis en kunde.

(17)

Meer rust nodig? Ruim regelmatig op!

  1. Iedere ochtend je bed netjes achterlaten

Het is makkelijk om in de ochtend even je bed netjes op te maken, het is namelijk 1 van de eerste dingen die je ziet als je de kamer binnen loopt. Als je bed rommelig is dan zal het voor je gevoel de hele kamer een rommel zijn. Zo krijg je ook sneller de neiging om andere dingen erop te gooien of de gehele kamer een rommel te maken. En hoeveel tijd kost het dan? Slechts een paar minuten, het is beter om steeds kleine beetjes te doen dan heel veel waar je tegenop gaat kijken.

  1. Dagelijks even de badkamer door

Na het douchen, in bad gaan of het tanden poetsen is het makkelijk om even snel een doekje langs de spiegel te halen (als je die hebt), en de wasbak schoonspoelen kost ook niet veel moeite maar laat het er wel netjes uitzien. Een frisse look is altijd fijn, ook voor als je bezoek hebt.

  1. Het aanrecht leeg houden

Heb je een vaatwasser dan moet je hier wel goed gebruik van maken, want je kan er nog steeds een flinke zooi van maken door alles op het aanrecht te zetten. Zet daarom gelijk alles in de vaatwasser in plaats van op het aanrecht, is de vaatwasser schoon? Dan gelijk uitruimen, zo blijft het netjes en stapelt het zich niet op. Dan hoef je er later ook niet tegenop te kijken als er een meter borden staat. Heb je geen vaatwasser? Neem dan een afdruiprek die je bij voorkeur in kan klappen, zo kan je het nog net iets netter achterlaten. Ook hier geldt weer dat je het allemaal zo snel mogelijk moet opruimen zodat er geen berg ontstaat.

  1. Elke 1-2 dagen een wasje draaien

Dat je dingen dagelijks het beste kan bijhouden heb je ondertussen wel begrepen, daarom is de was regelmatig doen ook heel fijn. Als je niet zoveel was hebt kan je het ook eens in de 2 dagen doen, het is wel zo lekker om dit vaak te doen omdat je toch altijd favoriete kleding hebt die je graag aan wilt doen. Om het netjes op te hangen kan je bijvoorbeeld een droogtoren te gebruiken. Deze zijn al voor een paar euro te krijgen.

  1. Tijdens het koken alle kleine dingen opruimen

Op het moment dat je aan het koken bent dan maak je aan de hand van je gerecht meestal een flinke zooi. Door dingen zoals kruiden etc. gelijk weer in de kast te zetten blijft het netjes en heb je minder om op te ruimen nadat je klaar bent met eten. Als je moeilijk tijd kan vinden voor het opruimen van andere dingen dan is tijdens het klaarmaken van je maaltijd dit misschien een goed idee. Zo moet je meestal wel even wachten tot er iets kookt of gaar is. Dit is een prima tijd om lekker die dingen te doen, maak goed gebruik van je tijd, dan zal je merken dat het minder stress oplevert.

Bron: Schoonmaak Leiden door PerfectPlus

(14)

Een composiet schuttingdeur is sterk en onderhoudsvrij.

Bij een goede tuinschutting hoort natuurlijk een degelijke deur. Met een composiet schuttingdeur kiest u voor een sterke deur die door de eigenschappen van het materiaal, samengesteld uit houtvezels en kunststof, vrijwel onderhoudsvrij is.

Kies de uitvoering die past bij uw schutting.

Misschien heeft u nog geen schutting en bestelt u deze compleet met de bijpassende deur maar het kan ook zijn dat u al een goede schutting heeft en hier een goed bijpassende schuttingdeur wil plaatsen. Wat de situatie ook is, er is altijd wel een passende composiet schuttingdeur te krijgen die voldoet aan uw eisen!

Zo zijn er modulaire deuren te verkrijgen met een fraaie aluminium omlijsting in het bruin, grijs en antraciet. De omlijsting is naast de aluminium uitstraling ook in het antraciet te krijgen. Deze deuren passen perfect bij het Elephant systeem waarvan wij ook de schuttingpanelen aanbieden.
Daarnaast bieden wij ook nog het klassieke tuinschutting design aan als composiet schuttingdeur. Deze deuren combineren schuttingplanken met liggers en geven iets meer doorkijk.

Wat wordt er meegeleverd bij een composiet schuttingdeur?

De composiet schuttingdeur wordt compleet geleverd met alle benodigdheden voor de plaatsing. Uiteraard worden de hengen en duimen meegeleverd waaraan de deur zelf kan worden gehangen. Daarnaast is de deur zelf voorzien van een ingebouwd cilinderslot zodat u deze kunt vergrendelen indien gewenst. Verder krijgt u een stootlat om de deur tegen aan te laten vallen bij sluiting.

Kijk nu bij Schuttingwinkel.nl voor aanvullende product- en prijs informatie! Tevens vindt u hier ook meer informatie over het bestel- en lever proces en de adresgegevens van ons magazijn indien u bij ons langs wilt komen.

(25)

De beste radiator kopen doet u bij Radiatorwarmte.nl!

Een radiator regelt de warmte. Radiatoren worden gebruikt om warmte af te staan uit een doorstromende vloeistof aan langsstromende lucht. Een radiator is een verwarmingsapparaat dat gebruikt wordt voor de centrale verwarming. Dit wordt vooral toegepast wanneer u in een bepaalde ruimte lekker warmte wil creëren. Natuurlijk is het mogelijk om een radiator te plaatsen in uw slaapkamer, keuken, badkamer, woonkamer enz. voor een constante verwarming. De radiator kan zowel tegen de muur als vrijstaand geplaatst worden zodat der radiator weinig ruimte in neemt.
Delonghi is een fabrikant van onze radiatoren. Al sinds 1985 produceren ze al radiatoren, met als resultaat er nu een dagproductie van 9000 stuks is.

Voordelen radiatoren

Heeft u nog twijfels over een radiator kopen? Misschien kunnen de voordelen van een radiator u overtuigen. Een radiator is efficiënt, veilig en energiebesparend.

Assortiment radiatoren

In onze webshop vindt u een groot assortiment radiatoren. U kunt een radiator op maat kopen en in verschillende soorten. In ons assortiment vindt u de volgende radiators:

      
Bij radiatoren kunt u verschillende aansluitingsmaterialen kopen. Dit is handig bij een kapt onderdeel van de verwarmingsinstallatie. Door het aansluitingsmateriaal kunt u onderdelen makkelijk en snel vervangen. De materialen kunt u ook via de webshop kopen. In de webshop vindt u de volgende aansluitingsmaterialen:
• Radiatorkranen en toebehoren
• Radiator en buis bevestigingen
• Buis isolatie
• CV ketels
• Vernikkelde knelfittingen
• Messing knelfittingen
• Kunststof cv buis / verdelers

Een radiator kopen

Nu overtuigt van de voordelen van een radiator en wilt u er een kopen? Maar wilt u liever niet uit huis voor een radiator? Een radiator kunt u online kopen bij Radiatorwarmte.nl. Via de webshop kunt u direct een bestelling plaatsen. Radiatorwarmte levert de radiatoren uit voorraad. Binnen 48 uur heeft u een radiator in huis. Natuurlijk kunt u ons om advies vragen. Daarvoor hoeft u ons alleen te bellen op 0180-662233, of te mailen naar info@radiatorwarmte.nl.

(38)

Veel verschillende afzuigkappen

Om je keuken vrij te houden van microscopische deeltjes die de omgeving aantasten, is het hebben van een afzuigkap noodzakelijk. Er zijn veel verschillende afzuigkappen die je kunt kopen. Deze werken allemaal zeer efficiënt, maar worden op andere manieren en op andere locaties in de keuken geïnstalleerd.

Welke verschillende soorten afzuigkappen zijn er?

De vervuilde lucht die ontstaat tijdens het koken kan gereinigd worden op twee manieren. Een afzuigkap zonder afvoer maakt gebruik van een actieve koolfilter die de lucht recirculeert en terug de keuken in blaast. Wanneer er een afzuigkap met afvoer geïnstalleerd wordt, wordt de vervuilde lucht naar buiten geleid. Zonder afvoer heeft vaker onderhoud nodig maar is verkrijgbaar voor een goedkopere prijs. Bij de variant met afvoer zijn een aantal extra aansluitmaterialen nodig, en er is een gat in het plafond of de muur nodig. Wat voor soort model je in de keuken kunt gebruiken is dus afhankelijk van waar je voorkeur naar uit gaat, en wat er mogelijk is in je woning.

Locatie van de afzuigkap

Afzuigkappen kunnen op verschillende locaties in de keuken geplaatst worden. Bijvoorbeeld aan het plafond boven een kookeiland, aan de muur, of onder een keukenkastje. Er zijn ook downdraft modellen die je op het aanrecht installeert. Voor optimale prestaties is het verstandig om de afzuigkap wel altijd zo dicht mogelijk in de buurt van het fornuis te plaatsen. Ook is een verschil in de zuigkracht, hoe vaker je van plan bent om in de keuken te staan, hoe krachtiger het model dat je nodig hebt.

Houdt de lucht gezond

Omdat er verontreinigde lucht ontstaat, door rook, vet, en etensgeur, is het belangrijk om de lucht goed te reinigen tijdens en na het koken. Op de lange termijn kan de vervuilde lucht schade aanrichten aan je gezondheid. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld astma. Om dit te vermijden is het dus verstandig om één van de vele verschillende afzuigkappen te installeren.

Kortom, een afzuigkap is essentieel in elke keuken. Het zorgt ervoor dat je comfortabeler kunt koken in een veilige en gezond omgeving.

(12)

Magneetverf kopen

Magneetverf is een fantastisch product dat ervoor zorgt dat op een oppervlakte magneten kunnen hechten. Deze speciale verf kun je gewoon met een roller opbrengen. Daarna is het overschilderbaar met iedere gewone verf, of zelfs te behangen. Het oppervlakte wordt als het ware ‘magnetisch’. Magneten (liefst van goede kwaliteit) blijven dan probleemloos erop kleven!

Zo ben je in staat om je eigen magneetbord te creëren. Veel mensen maken een eigen magneetbord voor in de keuken of in de kinderkamer. De mogelijkheden zijn legio. Laat je fantasie de vrije loop en zo maak je zelf iets bijzonders.

Magneetverf is op waterbasis en bevat een grote hoeveelheid ijzerdeeltjes. Dit zorgt voor een laag vol ijzerstof op de ondergrond. De magneetverf van goede kwaliteit is heel bijzonder, omdat de ijzerdeeltjes nooit zullen roesten. Magneetverf kun je het beste opbrengen in minimaal drie lagen. Hierna kun je met iedere gewenste kleur er overheen schilderen. Inderdaad, het is zelfs te behangen met het dessin dat je misschien al op de rest van de wand wilt gebruiken. Het is allemaal geen probleem!

Magneetverf kopen doe je in de betere Doe Het Zelf-winkel, maar is ook online te koop. Let hierbij wel op dat je een Magneetverf aanschaft van goede kwaliteit. Er zijn vanzelfsprekend ook verven te koop die van mindere kwaliteit zijn. Je zult merken dat hierop de magneten minder goed blijven kleven. Omdat Magneetverf best prijzig is, kiezen veel mensen voor de goedkope varianten. Je zal merken dat goedkoop dan een duurkoop blijkt te zijn. Je hebt heel wat lagen nodig (vaak 6 tot zelfs 10) om een goede kleefkracht te verkrijgen. Met een goede Magneetverf zijn 3 lagen in de meeste gevallen voldoende.

 

Magneetverf kun je het beste met een roller opbrengen. Een schuimroller werkt goed. Nog beter is het om een veloursroller te gebruiken. Deze roller heeft hele kleine haartjes, wat zorgt voor een hogere laagdikte.

Heb je al magneten die je wilt gebruiken? Test dan eerst of de magneetjes goed hechten.

Er zijn ook speciale magneten te koop, die een veel betere kracht hebben. Deze magneten kunnen het beste op Magneetverf gebruikt worden.

(14)