Ontspannen het nieuwe jaar in

Nog een paar weken wachten en we zijn alweer aan het einde van het jaar. Hoe we in januari allemaal beloftes en wensen uitspraken voor het nieuwe jaar, zijn we nu alweer op het einde. Dit jaar gaan we stoppen met roken, dit jaar zorgen we dat we voldoende tijd voor familie en vrienden maken, dit zijn veelbesproken beloftes maar maak je ook wel eens beloftes met jezelf? Ga je in het nieuwe jaar nu écht goed voor jezelf zorgen? In een maatschappij waar we steeds meer van onszelf vragen mag je nu toch wel echt het roer omgooien. Neem bijvoorbeeld 1 avondje per week voor jezelf vrij, neem een warme douche, ga in bad of spring in een warm bubbelbad. Dan moet je nu wel net een warm bubbelbad hebben, maar dat is zo gepiept!

Spa met bubbels

Ben je toe aan een avondje ontspanning? Dit kan met slechts één druk op de knop met jouw eigen jacuzzi. Verwen jezelf met een heerlijk boek, een kop thee of een groot glas wijn en maak plaats voor een avondje pure ontspanning. Geniet van een massage van duizenden warme bubbels of ga voor juist krachtige jetstralen. Wist je dat een bubbelbad ook ontspannen werkt voor je spieren en gewrichten? hierdoor krijg je een heerlijk relaxed gevoel dat kan helpen om over je stress heen te komen.

Prijzen

Er worden verschillende prijzen gehanteerd als we kijken naar opblaasbare bubbel spa’s. De prijzen kunnen vaak variëren tussen de 350 en 1000 euro. Wil je echt voor goede kwaliteit gaan, dan kost een basismodel vaak rond de 500 euro. Je kunt ook kiezen om een zoutwatersysteem te hanteren, dan betaal je rond de 750 en 1000 euro. De prijzen liegen er niet om, maar dan heb je ook voor een langere periode enorm veel plezier van je eigen jacuzzi.

Onderhoud

Om optimaal van je jacuzzi te genieten kun je het water het beste een keer per maand vervangen. Daarnaast is het verstandig om een douche te nemen voor het gebruik van een jacuzzi, zo voorkom je dat huidverzorgende producten in het water terecht komen en hierdoor de waterkwaliteit achteruit gaat. Een aantal andere belangrijk tips zijn om je filter regelmatig te reinigen onder de kraan en chloor te vermijden. Chloor kan namelijk het materiaal aantasten waardoor de kwaliteit van de spa achteruitgaat.

Pokemon Go is goed voor je!

Hoe ga jij je zomer besteden?

Afgelopen zondag was het heerlijk weer. Een goede reden om lekker naar buiten te gaan. Wat ga je doen als je naar buiten gaat? Lekker naar het strand en de zee? Naar de bossen lekker wandelen? Of ga je naar de stad en ga je eerst shoppen en dan heerlijk genieten op een terrasje?

Wat je ook gaat doen je neemt altijd je mobiel en/ of tablet mee. Want je moet wel mooie foto’s maken of up to date blijven. Je kan er ook voor kiezen om totaal wat anders te doen wat sommige mensen niet verwachten en dat is gamen combineren met sport. Als je er goed over nadenkt kan dat best raar klinken.

Gamen en sporten?

Game en sporten? Ik bedoel online gamen en sporten? Een paar jaar geleden had je het niet voor mogelijk gehouden maar vorig jaar was er een bedrijf die de wereld echt veranderde. Namelijk met Pokemon Go! Grote groepen mensen trokken erop uit om die beestjes, Pokemon te gaan vangen.

Zelfs mensen die jaren thuis zaten trokken erop uit. Het is echt verbazingwekkend en heel erg mooi maar ze hadden de wereld echt veranderd. Mensen hadden wat om over te praten en op die manier ontstonden er ook mooie en relaties die normaal niet mogelijk waren.

Het was een rage. Want iedereen van jong tot oud van mensen die thuis zaten tot advocaten gingen erop uit. Iedereen speelde Pokemon Go. Uit die rage ontstonden ook veel kansen om geld te verdienen. Bedrijven speelde daarop slim in.

Slimme mogelijkheden

Van restaurants die korting gaven als je bij een bepaald team hoorde tot mensen die powerbanks verkochten voor een paar tientjes. Want ja je batterij ging wel snel op en als dat het geval is kan je geen zeldzame Pokemon meer vangen.

Het mooie van Pokemon was dat je wel veel ging bewegen. Wandelen, lopen en fietsen moest je wel doen en het bracht je ook op plekken waar je normaal nooit zou komen.

Dus met het mooie en warme weer wat er aan gaat komen. Hoe ga jij je zomer besteden?

 

 

Uitjes in Drenthe

Gezellige uitjes in de Drentse natuur

Drenthe leent zich bij uitstek voor sportieve uitjes in de natuur. Er zijn meerdere golfbanen, prachtige wandelroutes en natuurlijk hebben we ook nog de vele fietspaden waar Drenthe bekend om staat. Wilt u iets minder sportieve uitjes, maar wel lekker in de natuur verblijven? Wat dacht u van een heerlijk dagje vissen bij één van de mooie visstekken die Drenthe rijk is. Of wilt u eens een uitje in de Drentse natuur meemaken op een ouderwetse snorfiets? Het kan allemaal in Drenthe!

Uitjes in Drenthe gedurende de zomermaanden

Omdat Drenthe in de zomermaanden bezocht wordt door talloze toeristen, worden er veel evenementen georganiseerd. U kunt uitjes maken naar jaarmarkten, evenementen zoals bijvoorbeeld bij de TT in Assen, biologische streekmarkten, straatfestivals enzovoort. Drenthe is extra gezellig gedurende de vakantieperiode. Daar kunt u van profiteren door elke dag of week van uw vakantie in Drenthe weer een ander uitje te plannen. U kunt er vast geen genoeg van krijgen. Vooral in het monumentendorp Orvelte is er een druk activiteitenprogramma. Uitjes zoals de Dag van het Kind, de Dag van de Oogst en het Boerderijenfestival trekken jaarlijks veel bezoekers.

Uitjes voor personeelsverenigingen

Drenthe leent zich uitstekend voor uitjes met collega’s en vriendengroepen. Ook voor vrijgezellenfeesten of bruiloftspartijen worden veel uitjes in Drenthe georganiseerd. Er is een schat aan ervaring op het gebied van entertainment voor gevarieerde groepen mensen. U wilt toch dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens zo’n uitje, dus moet u kiezen voor een flexibel programma. Actief, sportief, creatief of juist relaxed, in Drenthe is dat allemaal mogelijk en ontvangen we u graag!

Center Parcs De Vossemeren

Ben jij wel eens naar Center Parcs geweest? Ben je van plan dit jaar te gaan? Dan moet je zeker eens kijken naar Center Parcs De Vossemeren. Dit park is bij uitstek het park waar je prima kan vertoeven en veel activiteiten kan ondernemen op het park, maar ook rondom het park in een prachtige natuur.

Het park Center Parcs De Vossemeren ligt in het Belgische Lommel, te midden van een prachtige natuur. Het heeft een subtropisch zwembad dat zijn weerga niet kent. Het zwembad geeft je het gevoel in het buitenland te zijn, terwijl je gewoon op vakantie bent dichtbij de eigen deur. De klimaatregeling in het subtropische zwembad zorgt ervoor dat er een aangename warmte heerst en de luchtvochtigheid goed wordt gereguleerd.

Naast zwemmen, wat gedaan kan worden door jong en oud, is het voor kinderen ook leuk om kennis te maken met Discovery Bay. Dit is een indoor piratenwereld en natuurlijk voor kinderen een ware pret. Naast Discovery Bay kan er ook op het park gespeeld worden. Er is voldoende ruimte en rust aanwezig.

Dit geldt dus ook voor ouderen. Op het park kan prima worden gewandeld, gefietst. Daarnaast ligt Center Parcs De Vossemeren in een prachtig natuurgebied, zodat het ook buiten het park goed vertoeven is.

Center Parcs De Vossemeren is dus een park geschikt voor jong en oud. Vaak zijn er wel vroegboekkortingen, last minutes of tijdelijke acties die uitgezet zijn op de website van Center Parcs of via partner sites. Dit doet Center Parcs om het bereik te vergroten en zoveel mogelijk consumenten te laten profiteren van de kortingen.

Kortom: met goed zoeken kan je relatief goedkoop naar Center Parcs De Vossemeren en is plezier vrijwel zeker gegarandeerd.

Goedkoop naar Centerparcs

Centerparcs is een vakantiepark in Nederland tot een van de populairste vakantieparken behoort. In het totaal zijn er zes vakantieparken van Centerparcs in Nederland, allemaal gelegen op toplocaties. Centerparcs kiest namelijk iedere plek met beleid wat zeker terug is te zien op de parken. Deze liggen namelijk allemaal in of dichtbij de vrije natuur. Centerparcs geeft klanten ook veel mogelijkheden om goedkoop te verblijven op het park.

Familie korting centerparcs

Centerparcs vind het erg leuk als er hele families op het park verblijven, dit is daarom ook de doelgroep van dit park. Om deze reden geeft Centerparcs familie korting zodat jij met je gehele familie een stuk goedkoper kunt verblijven op dit park. Deze korting kan wel oplopen tot 20% en kan jou en je familie dus een hoop geld besparen.

55 plus korting centerparcs

Ook mensen die 55 jaar of ouder zijn krijgen voordeel bij Centerparcs. Dit kan je krijgen door bij het reserveren aan te geven dat er iemand mee is die 55 jaar of ouder is. Zo kan jij geld besparen op je verblijf.

Actiecode centerparcs

Vaak heeft Centerparcs de speciale actiecode centerparcs waarmee je korting krijgen kunt. Deze worden verspreid via kortingscode websites maar zijn ook terug te vinden op centerparcs.nl. Voordat je gaat betalen is het verstandig om te kijken of er zo’n actiecode aanwezig is.

Vroeg boek korting

Voor mensen die op tijd weten waar ze heen willen op vakantie is er de vroeg boek korting. Boek minstens twee maand voor je verblijf en profiteer op deze manier van flinke kortingen.

Tot slot

Als je dus besluit om naar Centerparcs te gaan is het super handig om deze tips te gebruiken. Zo hou jij een hoop geld over waar je van alles mee kunt doen op vakantie.

 

 

Hoe ga je luxe op vakantie?

Luxe Vakantie Tips

Hoe zorg je ervoor dat je luxe vakanties tot leven komt maar tegelijkertijd rekening houdend met hun prijskaartje? Hier zijn 4 tips om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit uw luxe vakantie.

1. Lees beoordelingen

Hoewel het enige tijd kan duren om door het oerwoud van informatie te gaan dat online beschikbaar is over een bepaald hotel / attractie / tour, is dit zeker de moeite waard. Beoordelingen zijn meestal een grote bron van informatie over wat er te zien is en wanneer u het beste kunt gaan. Let op de datum van de beoordelingen – vakantie-ervaringen zijn meestal seizoensgebonden, maar wat deze seizoenen zijn varieert van plaats tot plaats.

2. Geniet van een comfortabele luxe vakantie

Vergeet niet dat het belangrijkste wat je hoeft te doen is genieten. Neem oordoppen mee / een muziekspeler om geluid van rondspelende kinderen bij het zwembad te blokkeren. Als u een hekel hebt aan vliegen, breng een aantal slaaptabletten mee – geen vlucht is immers sneller dan wanneer je er doorheen slaapt! Als je merkt dat je naast iemand zit die irritant is om wat voor reden dan ook, vraag dan aan een steward op u een andere stoel kunt zitten. Wie weet, misschien krijgt u een upgrade. Het is ook aan te raden om licht te reizen met minder bagage, en het is dan nog veel meer een stimulans om uzelf onder te dompelen in het land en wellicht ook zaken te kopen die u in uw koffer kwijt bent!

3. Heb een budget, en houd uzelf eraan

Als u zich zorgen maakt over het genereren van een grote creditcard factuur, laat u dan niet in de verleiding brengen tot het meenemen van die credit card! Zorg ervoor dat u uw wagen buiten uw chique accommodatie parkeert om lokale gerechten te proeven. Restaurants in luxe hotels zijn vaak opgeblazen vanwege hun prijzen omdat ze weten dat ze op een groot percentage van hun gasten makkelijk verdienen. Prijs hier is geen exacte indicatie van de kwaliteit.

4. Plan niet teveel

Een van de grootste ergernissen bij een vakantie is vaak dat de pauze die u verdient omslaat in stress omdat u te gericht bent om zo veel mogelijk gedaan te krijgen in de kortst mogelijke tijd, eigenlijk niet anders dan in ons dagelijks leven. Laat u leiden door wat u wilt doen op het specifieke moment, in plaats van wat u hebt toegewezen gekregen door een ander of door uw ‘agenda’. Vakantie hoort te zijn: leven in het nu!

Discgolf: wat is het en hoe speel je het?

Disc golf is net als golfen, maar dan met een frisbee. Daarom wordt het ook wel eens frisbee golf genoemd. Als speler moet je een vooraf bepaald traject in zo min mogelijk worpen voltooien. Het uiteindelijke doel hierbij is de frisbee in de polehole zien te krijgen. De polehole is een ronde metalen mand die op een standaard staat geplaatst. Boven deze mand hangen kettingen, die ervoor zorgen dat je frisbee in de mand beland en er niet overheen vliegt.

Waar speel ik disc golf?

Disc golf wordt in de buitenlucht gespeeld, en dan vooral in bijvoorbeeld parken. Hier zijn namelijk hindernissen te vinden, zoals bomen of plassen water waar je om- of overheen moet gooien. Net als bij het normale golf, is het bij disc golf ook mogelijk om in diverse situaties terecht te komen. Denk bijvoorbeeld aan dat je de frisbee over een enorme vlakte moet gooien, maar ook aan de situatie waarin je met de frisbee om een boom heen moet zien te komen.

Qua locaties, kun je op diverse locaties in Nederland terecht. Er zijn een aantal officiële poleholes, maar je kunt bij frisbee golf uiteraard ook je eigen poleholes creëren. Zo werd ooit de eerste wedstrijd in Nederland georganiseerd op een parcours dat als polehole een lantaarnpaal had. De spelers moesten toen in zo min mogelijk worpen diverse lantaarnpalen zien te raken.