De leukste relatiegeschenken!

Relatiegeschenken zijn effectief. Meerdere onderzoeken hebben bewezen dat relatiegeschenken erg gewaardeerd worden. Maar, het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk kan af en toe lastig zijn. In deze tijd, met alle technologische ontwikkelingen en innovaties, is het aanbod van relatiegeschenken enorm! Maar, je kunt wel heel veel leuke relatiegeschenken uitkiezen. Hieronder lees je een paar leuke ideeën.

 

Bierviltjes

Ben je werkzaam in een bedrijf dat bezig is in de horeca? Bierviltjes bedrukken met jouw merknaam of logo is dan het ideale relatiegeschenk. Bierviltjes zijn kartonnen onderzetters, waar je een glas op kunt zetten. De bierviltjes zorgen ervoor dat de tafel niet vies en plakkerig wordt. Bierviltjes worden niet alleen in de horeca gebruikt, ze kunnen ook van toepassing zijn bij meetings of beurzen. Ze zijn erg simpel en eenvoudig, ideaal als promotiemateriaal.

 

Kussenslopen

Kussenslopen als relatiegeschenk, ook leuk! Een kussensloop wordt om een kussen gedaan, zodat het kussen zelf niet vies wordt. Met deze stoffen kussenslopen kun je wel het een en ander. Je kunt bijvoorbeeld de kussensloop bedrukken met een logo of het logo laten borduren. Een kussensloop laten bedrukken is een erg leuk en origineel relatiegeschenk.

 

Sleutelhangers

Sleutelhangers met jouw merknaam of logo erop zijn ook erg leuk. De sleutelhanger is een leuke versiering voor aan iemand zijn sleutelbos. Je kunt kiezen voor rubberen of metalen sleutelhangers. Soms kan het logo in het metaal gegraveerd worden, wat een exclusieve en coole look geeft. Sleutelhangers zijn erg populair in de wereld van relatiegeschenken.

 

Powerbanks

Powerbanks kun je ook laten bedrukken met jouw merknaam of logo. Een powerbank is een draagbaar laadstation. Je hoeft alleen een kabeltje te hebben en je kunt je telefoon of tablet overal opladen. In het tijdperk van de technologie is dit natuurlijk een gadget die erg bij de tijd is en ideaal is voor een relatiegeschenk.

Chocolade als cadeau!

Valentijnsdag mag dan wel al voorbij zijn, maar het is nooit verkeerd om iemand een cadeautje te geven. Mocht die persoon ook nog eens van chocolade houden, dan zit je 100% gebakken. Chocolade bestellen is namelijk erg makkelijk en snel, hierdoor is de chocolade binnen no-time in huis en kun jij het weer opsturen als een cadeau. Lees hieronder een aantal leuke ideeën voor chocolade als cadeau en waarom chocolade mensen nou zo vrolijk maakt.

Vrolijk van chocolade?

Ja, het is bewezen dat je vrolijk wordt van chocolade eten. Dit komt namelijk door twee verschillende stofjes die in chocolade zitten, serotonine en endorfine. Serotonine komt uit tryptofaan, wat met name in melk, vlees en kaas zit. Van de eiwitten wordt serotonine gemaakt en dat stofje zorgt ervoor dat je je vrolijker gaat voelen.

Endorfine komt uit fenylethylalanine, wat ook in chocolade zit. Dit stofje staat er bekend om dat het je blij maakt en een gelukkig gevoel geeft. Endorfine zit niet alleen in chocolade maar in meerdere zoete producten. Een leuk cadeautje dat chocolade bevat is dan natuurlijk fantastisch om te krijgen.

Chocolade cadeautjes

Maar wat is nou leuk om te geven als cadeautje? Je kunt verschillende soorten chocolade versturen als cadeau. Wat misschien als eerste in je opkomt zijn chocolade bonbons. Bonbons zijn eigenlijk altijd wel leuk om te krijgen, met name omdat het vaak allemaal verschillende soorten bonbons zijn. De ene is gemaakt van melkchocolade en de ander is weer puur van smaak. Bonbons zijn verpakt in een leuk doosje, die je eventueel nog mooi kunt maken met een mooie strik.

Een ander leuk chocolade cadeau is een doosje met een aantal chocoladerepen erin. Hiervoor kun je kiezen uit veel verschillende soorten chocoladerepen. Denk bijvoorbeeld aan melk, puur, wit of repen met een toevoeging erbij zoals met koekjes, karamel of nootjes. Zo’n doosje met chocoladerepen is ook leuk te versieren wanneer je deze als cadeau wilt geven.

Babyshower geven

Een van de leukere dingen aan zwanger zijn is het geven van een babyshower. Dit is een traditie die is overgewaaid vanuit Amerika, maar helemaal geen erge traditie is om over te nemen! Bij dit feestje wordt de zwangere even helemaal in het zonnetje gezet door familie en vrienden. Het fijne aan een babyshower is dat een onderdeel hiervan het geven van cadeautjes is. Dit zijn handige babyspulletjes zoals kleding, speelgoed, luiers, speentjes, drinkflesjes en noem maar op! Als aanstaande moeder ga je al een hele hoop nodig hebben, dus alles dat aan je geschonken wordt is natuurlijk meegenomen! Een veel voorkomend aspect is dan ook de ‘luiertaart’. Dit zijn allemaal opgerolde luiers die opgestapeld zijn in de vorm van een taart. Op die manier is het echt een feestje!

Activiteiten

Naast lekker kletsen met zijn allen zijn er ook leuke activiteiten om op een babyshower te doen. Hier alvast wat leuke ideeën!

Foto’s raden

Alle gasten nemen oude kinder- of babyfoto’s mee. De rest gaat nu raden welke foto bij welk van de gasten hoort. Dit zorgt gegarandeerd van wat ‘aaaaw’-momenten en een hoop gelach.

Bevaldatum/tijd

Pak een groot vel papier en schrijf de namen op van degene die meedoen. Zij gaan nu achter hun naam invullen welke datum en tijd zij denken dat de baby wordt geboren. Als het geslacht onbekend is kan dit ook geraden worden en eventueel het gewicht. Als de baby eenmaal geboren is kun je nog eens terugkijken wie er het dichtste bij zat.

Babyvoeding proeven

Wat krijgt de baby eigenlijk straks te eten? Maak verschillende potjes babyvoedsel open en bedek het label. Nu kan er geproefd worden en dan is het een kwestie van raden welke smaak het is!

Rompertjes versieren

Het is mogelijk om standaard rompertjes te kopen. Haal die knutselspullen er maar bij en maak allemaal een mooi design. Het is ook nog iets dat laten door de baby gebruikt kan worden. Dus nog handig ook! Je kan ook andere cadeau’s kopen voor de baby en kinderen bij een speelgoedwinkel.

Wanneer geef je een babyshower?

Er is niet echt een vaste regel voor wanneer je een babyshower organiseert. Dit kan je doen als je net zwanger bent of als je tijd er bijna is. Op die manier weet je waarschijnlijk ook al of het een jongetje of meisje is, wat het geven van cadeautjes voor de gasten ook makkelijk maakt. Maar misschien wil je helemaal niet weten welk geslacht je kindje krijgt! In dat geval kan je ook wachten tot na de bevalling en je nog in je kraamtijd zit. Als het kindje dan geboren is weet je alsnog het geslacht. Al komt dit eigenlijk zelden voor. In de meeste gevallen vindt een babyshower plaats vóór de bevalling.

De beste cadeau’s

Je zou zeggen dat mannen veel moeite zouden hebben met het uitkiezen van een cadeau de vrouw. Mannen weten immers exact waar ze zelf in geïnteresseerd zijn, echter een cadeau uitzoeken voor de andere sekse is toch andere koek.

Niets blijkt echter minder waar te zijn. De top drie van meest gewilde cadeaus door vrouwen komt om de één of andere mysterieuze reden namelijk exact overeen met de lijst van cadeaus die de man zou kiezen voor haar. Dit blijkt uit een recent onderzoek, gedaan door Kien onder meer dan 500 personen.

Kien is een marktonderzoek bureau wat gespecialiseerd is in kwantitatief onderzoek met gevarieerde onderzoeksonderwerpen. Dat betekent dus dat mannen vrouwen kennelijk in de loop der jaren beter zijn gaan begrijpen wat vrouwen graag krijgen of juist goed door ze geïnstrueerd worden. Waar gokken jullie op? Ik eerlijk gezegd op het laatste.

De top drie van cadeaus voor de vrouw

De top drie van cadeaus zijn de volgende. Op 1 staat een romantische avond uit. Op 2 staat een mooi sieraad en op drie staan diverse schoonheidsproducten zoals parfum, make-up of eyeliner. Maak je kado origineel met een mooi kado zakje!

Vrouwen krijgen ook graag praktische cadeaus

Daarnaast krijgen veel vrouwen ook graag praktische cadeaus voor in de keuken of in het huishouden; zo’n 7 procent van alle vrouwen krijgt graag iets praktisch voor in de keuken als cadeau zoals bijvoorbeeld een nieuwe keukenmachine of broodbakmachine o.i.d. Wel is het zo dat het vrouwen niet zo zeer gaat om het krijgen van het cadeau in kwestie, maar meer om de moeite die gedaan wordt in het bedenken en aanschaffen van een leuk cadeau.

Meer dan 70% van alle vrouwen laat zich graag verrassen en vinden het belangrijk welke moeite man of vriend erin gestoken heeft. Dit zorgt er namelijk voor dat een vrouw zich gewaardeerd en belangrijk voelt. Zouden vrouwen net zo goed zijn in het uitkiezen van een cadeau voor hem?

Wat ook altijd een goed cadeau is, is servies. Je hebt veel verschillende soorten servies. Zo heb je zilver servies, porselein en delfts blauw. Dat is ook altijd goed. Zelf gemaakte cadeau’s zijn ook altijd goed. Sterker nog mensen vinden het meestal leuke om te krijgen. Hoewel de maker/ gever er niet altijd zo over denkt.

Maar wat je ook iemand geeft zolang het uit goede intenties komt maakt het niet zoveel wat je een vrouw geeft. Dus denk er goed over na wat je iemand geeft.