De opblaasbare kerk, maakt jou feest uniek!

Wil je een feest, festival, evenement of andere activiteit organiseren? Dan ben je niet meer gebonden aan de ‘standaard’ (saaie) feestlocaties. Met onze opblaasbare kerk kan je een uniek feest geven op elke locatie! Trouwen op die prachtige locatie, feesten in de binnenstad of je activiteit een creatieve boost geven achter je bedrijf.

 

De opblaasbare kerk bied maar liefst voor 150 personen staanplaatsen en is maar liefst 12 meter hoog, 18 meter lang en 8 meter breed. De ‘glas in lood’ ramen maken het totaal plaatje helemaal af! Deze evenementenlocatie is dus echt een multifunctionele eye-catcher.

 

Niet alleen voor religieëse activiteiten.

Wanneer iemand onze feestlocatie wil huren voor evangelische doeleinden, staan wij hier uiteraard voor open. Onze opblaasbare kerk hoeft niet alleen maar ‘grappig’ te zijn. Onze kerk kan namelijk worden gebruikt voor 1001 ludieke doeleinden, bijvoorbeeld: als locatie voor een (thema) feest, event area voor een festival, maar ook als trouwlocatie in je eigen achtertuin.

 

Mysteryland & Solar weekend

Afgelopen jaar stonden wij op velen festivals, evenementen en andere activiteiten. Misschien heb je de 12 meter hoge eye-catcher wel gezien op één van de grootste festivals van Nederland namelijk Mysteryland en tijdens het Solar weekend. Maar wij verhuren deze evenementenlocatie niet alleen aan grote festivals maar vooral aan de altijd gezellige kleine events. Wil je meer sfeerbeelden zien van onze unieke eventlocatie? Kijk dan op onze Facebook pagina.

 

We doen nog meer!

Naast de verhuur van deze eventlocatie verhuren wij ook Silent disco’s en kun je DJ’s bij ons boeken. We zijn vooral gespecialiseerd in onze vijf Silent disco verhuurmogelijkheden, die overigens perfect te combineren zijn met de opblaasbare kerk. Stel je voor, mensen zien de 18 meter lange feestlocatie al van afstand en als ze dichterbij komen horen ze geen muziek maar alleen “vals” meegzingende mensen. Het geeft een hilarisch effect, is een krachtig en populaire concept en natuurlijk ook heel praktisch. Waarom? Nou, je hebt geen muziekoverlast en de luisteraars hebben geen last van omgevingsgeluiden / muziek.

 

Wil je de opblaasbare kerk huren voor je volgende evenement? Kijk dan op onze website (www.opblaasbarekerk.nl) of bel 0545-477153.

(19)

Speel de viool zoals Andre Rieu

Verbreed jouw muzikale talent met bladmuziek

Wil jij net als de grote sterren van deze aarde beter leren spelen op de viool? Dan hoef dat helemaal niet zo lastig te zijn, er zijn namelijk meerdere wegen waarop jij jouw kunsten op de viool kunt verbeteren. Zo is er bladmuziek voor de viool, hiermee kun jij snel jouw muzikale kunsten sterker maken. Andre Rieu is een bekende violist die over de gehele wereld op zijn geliefde instrument speelt. Sterker nog, hij is er ontzettend rijk mee geworden, meneer Rieu is namelijk enkele jaren de best verdienende Nederlandse artiest geweest. Zijn vaardigheden en ongekende muzikale talent heeft hij gecombineerd met een dosis humor en een perfecte samenwerking met andere muzikanten. Dit heeft erin geresulteerd dat hij een vooruitstrevende violist is.

 

Bladmuziek voor de viool

Gelukkig voor jou is er bladmuziek verkrijgbaar die voor de viool kan worden gebruikt, zo zijn er speciale muziekboeken die jou leren spelen als Andre Rieu. Ook zijn muziek is als bladmuziek verkrijgbaar, zo kun jij één op één de muziekstukken naspelen en zo zeker zijn dat jij net als Andre Rieu een stuk tot in perfectie kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan zijn prachtige nummer ‘The second waltz’, wat inmiddels over de gehele wereld bekend is. Andre Rieu past in principe in het rijtje van bekende componisten, denk aan Mozart, Chopin en Beethoven. Hij kan ook prima aan dit rijtje toegevoegd worden. En jij kunt perfect leren hoe hij al deze muziekstukken speelt, het is allemaal gedocumenteerd op de stukken bladmuziek voor de viool.

 

Word jij de volgende Andre Rieu?

Als jij genoeg tijd investeert in het bespelen van de viool kun jij een heel eind komen, denk bijvoorbeeld aan minimaal twee uur per dag. Maar ook als jij dagelijks minder tijd wilt investeren kun jij nog grote stappen maken. Andre Rieu oefent zelf meerdere uren per dag, maar ook hij is met een kleine start begonnen. Jij loopt al een flinke stap vooruit, want jij kunt dankzij zijn bladmuziek achterhalen wat zijn speelstijl is. Aan de hand hiervan kun jij ook een eigen speelstijl creëren welke aanliggend is aan die van Andre. Het resultaat is dat jij prachtige muziekstukken kunt spelen, welke jij wellicht in de toekomst ook nog zelf kunt gaan componeren. Start daarom snel met bladmuziek voor de viool, want jij zult er ontzettend veel voordelen mee behalen. Het helpt niet alleen op korte termijn aan een betere muziekontwikkeling, maar ook op lange termijn. Wellicht ben jij dan wel over 20 of 30 jaar de nieuwe Andre Rieu, en kun jij net als Andre toegevoegd worden aan het lijstje van wereldveranderende componisten.

(19)

Punk

Punk is een muziek soort die doet denken aan keiharde muziek en hanenkammen. De jongeren die zo uitzien staan vaak buiten de maatschappij. Punk is een stroming die uit de jaren zeventig komt. Dit uit zich nog steeds door de opvallende kleding en de haar. Dit is een aparte muziekstroming. Sommige mensen gaan zo ver met het kleden dat ze veel aandacht trekken. Dit is meestal niet op een positieve manier. Mensen staren je dan aan alsof je een apart persoon bent. De mensen die dit doen zijn ook vaak bij elkaar in groepen.

Kleding en Punk

Voor de mensen die erg veel van Punk houden is kleding erg belangrijk. Als je dit niet hebt, hoor je vaak niet erbij. De kleding heeft een apart soort model.

–          Het zijn vaak kapotte en gescheurde kleding.

–          Ze hebben studs, kettingen en veiligheidsspelden op hun kleding zitten.

–          De kleren zijn vaak zwart of van leer. Er zitten tekeningen op of afbeeldingen van bekende Punk personen op.

–          Ze hebben meestal militaire schoenen en de kleding lijkt ook op militaire kleding, alleen is het zwart of donker.

–          De broeken zijn erg strak.

–          De hemden die ze dragen, zijn net. Net als de kousen. Die zitten vaak erg hoog.

Leefstijl

De levensstijl van punkers bestaat uit veel drank en drugs gebruik. Ook zijn ze open over bepaalde zaken. Dit gaat meestal om de seksualiteit. Vroeger woonden veel punkers in oude inbraakpanden en hadden geen werk. Tegenwoordig is dat wel minder, maar het komt nog steeds veel voor. Dit komt doordat ze veel tijd doorbrengen met het luisteren van muziek. Vroeger namen ze deel aan bepaalde opstootjes en demonstraties. Dit ging samen met het gebruiken van drug en drinken van alcohol. De nieuwe generatie punkers zijn rustig qua demonstratie en opstootjes. Alleen is de drinken van alcohol en gebruik van drug niet veranderd.

(126)

One Direction fans Nederland

One Direction is de nieuwe mega populaire band uit Engeland. Het begon met de met de voorrondes van de engelse variant van de X factor. In deze voorronde stonden Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan en Louis Tomlinson op het podium. Toen nog los van elkaar, ze kende elkaar helemaal niet.

Harry Styles is het meest bekende lid van de band, hij wordt ongeveer aanboden door werkelijk miljoenen meisjes over de gehele wereld. Zeker nu het uit is met Taylor Swift is de gekte rondom deze boy nog groter geworden.

Al deze losse jongens zijn na de 2e ronde van de X-factor weg gestuurd en konden dus niet verder in de de competitie. Gelukkig was er een jurylid tijdens X factor die op het brilliante idee kwam om deze jongens bij elkaar te stoppen en het geheel de naam “One Direction” te geven.

Behalve mooi zingen zijn Harry Styles, Zayn Malik en de rest van de jongens echt een waar plaatje om te zien voor het gemiddelde tienermeisje, en ze hebben dus dan ook hele hordes fans. Ook in Nederland wordt de hype rondom One Direction steeds groter en groter.

One Direction fanclub Nederland

Er is nu ook een One Direction Fanclub in Nederland voor de echte Directioners. Op deze fansite kunnen echte fans reageren op de nieuwsartikelen en kunnen ze kletsen op het forum over allerlei 1D onderwerpen en in contact komen met andere fans.

Leuke weetjes over de jongens zoals hun verjaardag, liefjes en foto’s zijn allemaal te vinden op deze site. Deze fansite biedt echt alles wat een echte fan zoekt.

Ondertussen draait 1 Direction nog lekker door. Zo komt er binnenkort nog een hele film uit, geheel geweidt aan deze boyband. Ook gaan ze nog minimaal albums uitbrengen in de komende 3 jaar. De band heeft namelijk een contract getekend met sony waarin staat dat ze nog minimaal 3 jaar bij elkaar blijven, en in die tijd nog 3 cd’s maken. One Direction veroverd ook Nederland!

(26)