Omdat het huren van kantoormeubilair een redelijk nieuw concept is, zijn veel mensen er nog niet goed mee bekend. Vaak hebben managers en directeuren de aanname dat het huren van een zakelijk interieur verspilling van hun geld is, omdat de meubels geen direct eigendom zijn.

Ook het idee dat er alleen gedateerde meubelen verhuurd worden, is een veelvoorkomende gedachte. Maar niets is minder waar! Het huren van kantoormeubilair kan in veel gevallen juist uitkomst bieden.

Bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk extra werkplekken nodig heeft of graag periodiek uw kantoorruimte wilt voorzien van een andere inrichting. De meubelen die verhuurd worden, zijn namelijk helemaal volgens de nieuwste trend. 

Flinke kostenbesparing

Meubels zijn tegenwoordig ontzettend duur in de aankoop, waardoor het voor veel bedrijven al snel een investering op lange termijn wordt. Wanneer uw bedrijf nogal eens schommelt in personeelsaantallen, is het deze investering absoluut niet waard. U moet dan namelijk regelmatig nieuw meubilair aanschaffen, dat daarna weer hele perioden in opslag gaat. En wilt u de meubels na gebruik proberen te verkopen?

Dan heeft u te maken met een enorme afschrijving. Wanneer u uw kantoormeubilair huurt, voorkomt u al deze ongemakken. Bij Studentverhuizers kunt u werkelijk alles laten verhuizen: van een complete workbox om in te vergaderen, tot de prullenbakken in de keuken.

Gemak en snelheid

Naast dat het u scheelt in de kosten, verloopt het huren van kantoormeubilair aanzienlijk sneller dan de koop ervan. Soms moet u namelijk maanden wachten tot het door u aangekochte meubilair binnenkomt. Dan kan door Studentverhuizers Rotterdam zeer makkelijk.

Bij verhuurbedrijven als Studentverhuizers kunt u de gehuurde meubels vaak de volgende dag al in huis hebben, omdat zij een grote collectie verhuiswagens hebben. En heeft u tijdelijk meer, minder of ander meubilair nodig? Studentverhuizers denkt graag met u mee zodat uw inrichting altijd perfect naar uw wens aangepast kan worden. En onze verhuizers de beste service kunnen geven die u kunt wensen

Prettige werkomgeving

Het is bewezen dat werknemers zich prettiger voelen, in een werkomgeving die regelmatig van uitstraling verandert. Ook met het oog hierop is verhuizen voor u aantrekkelijk.

Bij Studentverhuizers kunt u de meest trendy design meubelen laten verhuizen en zodra u toe bent aan een nieuwe kantooruitstraling, ruilt u gewoon uw meubilair om. Zo is uw kantoor altijd volgens de laatste trends ingericht.