het beschermen van uw investering is een topprioriteit achter voor dat u beschikt over de nieuwste en beste toepassingen gedownload en geïnstalleerd. Een manier om uw smartphone te beschermen is om ervoor te zorgen dat u een zaak die is robuust en zal uw telefoon te voorkomen van het krijgen van deuken en smashes. Een andere manier is om ervoor te zorgen dat u een screenprotector die de tand des tijds zullen weerstaan ​​en houd uw high-end beeldscherm in op en top staat houdt.
Glazen screen protectors zijn niets nieuws, maar bestaan niet heel lang.

Glas is de beste manier om uw scherm te beschermen..
The Glass iPhone 5 screen protectors veel aandacht kreeg tijdens de Consumer Electronics Show van dit jaar en zal waarschijnlijk worden heet verkopers als consumenten de neiging om te willen om een ​​grote investering te beschermen, zoals de iPhone 5 display. Wanneer iemand spreekt over een glazen screen protector, zullen velen willen weten waarom ze zijn verward en hoe de accessoire werkt op hun nieuwe smartphone. Glas screen protectors hebben de technologie om de voorkant van het scherm beschermd tegen elke vorm van schade te houden.

In vergelijking met de typische plastic scherm, zal de vaste glazen lichtkap bieden consumenten een betere algemene kijkervaring. Een ander kenmerk dat kan worden over het hoofd gezien is het feit dat het glas screen protector hetzelfde gevoel voor de displays zoals u zou doen geeft als je zonder de dunne glazen lichtkap.

Geef een reactie