Over een paar weken zal het nieuwe top toestel van Samsung gepresenteerd gaan worden. Iedereen spreekt er al over maar er is nog weinig bevestigd over de details en specificaties van het toestel. De Galaxy S3 was al een perfecte telefoon en dat was te zien in de enorme verkoopcijfers afgelopen jaar. Kan de Galaxy S4 tot nog grotere verkoopcijfers leiden?

Kenners denken van wel en zeggen dat de Galaxy S4 de beste smartphone van 2013 gaat worden. Het schijnt dat de telefoon een octa-core(8 kernen) processor krijgt in tegenstelling tot quad cores van de concurrenten. Als dit zo is dan steekt de S4 er wel met kop en schouders bovenuit inderdaad.

Sony heeft onlangs de Xperia Z uitgebracht, welke met volle lof ontvangen is. Het toestel heeft een mooie groot 5 inch scherm met Full HD kwaliteit. Daarnaast heeft het toestel een quad core processor en een super goede camera met een Exynos sensor erin. HTC heeft onlangs de HTC One gepresenteerd wat ook een next-gen toestel is met een 4.7 inch Full HD scherm. Ook hiervan is de camera subliem.

Wat de Samsung Galaxy S4 gaat brengen blijft nog de vraag. Ons geduld en onze vragen zullen snel beloond worden met alle details.

 

Geef een reactie