De iPhone 5 zit wellicht al wel in uw broekzak of ligt op jouw dressoir of je hebt waarschijnlijk wel een ander type iPhone in bezit. Heel veel mensen naast u hebben ook een iPhone gekocht, maar waarom is een ieder zo’n iPhone fan?

Of zijn er bepaalde, specifieke kenmerken die Apple stopt in de nieuwe apparaten die ervoor zorgt dat het genoemde toestel beter verkoopt dan andere merken? Met enorm veel miljoenen aan verkopen doet de iPhone 5 het niet ondermaats binnen de Nederlandse markt.

Maargoed de grote vraag is: Hoezo is de iPhone momenteel zo geslaagd? Wat het antwoord is, is lastig te beschrijven. Ik schat dat Apple een heel keurig marketing afdeling heeft achter de producten. In hun campagnes vertellen ze de gebruiker veelvuldig dat ze bijna niet hetzelfde moeten zijn als de rest van de smartphone gebruikers.

Het leuke is, is dat enorm veel mensen ook zich willen decoreren van de ander. Daar speelt Apple heel makkelijk op in en zorgt er zo voor dat ze een enorme achterban creƫren.

Wat we natuurlijk wel moeten kenmerken is dat de producten van Apple verder gewoon uitstekend in orde zijn. Apple maakt echter alleen maar qualitatief goede producten en de iPhone is hier eentje van. Bovendien is Apple tevens erg grensverleggend want ze arriveren elke gelegenheid wel met wat anders.

De iPhone 5S zal binnenkort eveneens gelanceerd worden en deze is weer een stuk minder hooggeprijsd dan de iPhone en ongetwijfeld beter. Weer heel handig door Apple toegepast want er zijn zeker mensen die nauwlijks honderden euro’s kunnen mislopen voor een nieuwe telefoon.

De nieuwe iPhone 5 is evenzo in mijn bezit en ik kan niet anders opmerken: Wat een fijn toestel! En naast mijzelf ook heel veel andere mensen anders waren er nauwlijks tientallen miljoenen van verkocht. Een iPhone 5 kan wel kostbaar zijn voor veel mensen. Neem dan een abonnement. Een zaak is zeker, Apple zal nog erg lang wereldleider blijven op het gebied van smartphones.

Geef een reactie