De beste cadeau’s

Je zou zeggen dat mannen veel moeite zouden hebben met het uitkiezen van een cadeau de vrouw. Mannen weten immers exact waar ze zelf in geïnteresseerd zijn, echter een cadeau uitzoeken voor de andere sekse is toch andere koek.

Niets blijkt echter minder waar te zijn. De top drie van meest gewilde cadeaus door vrouwen komt om de één of andere mysterieuze reden namelijk exact overeen met de lijst van cadeaus die de man zou kiezen voor haar. Dit blijkt uit een recent onderzoek, gedaan door Kien onder meer dan 500 personen.

Kien is een marktonderzoek bureau wat gespecialiseerd is in kwantitatief onderzoek met gevarieerde onderzoeksonderwerpen. Dat betekent dus dat mannen vrouwen kennelijk in de loop der jaren beter zijn gaan begrijpen wat vrouwen graag krijgen of juist goed door ze geïnstrueerd worden. Waar gokken jullie op? Ik eerlijk gezegd op het laatste.

De top drie van cadeaus voor de vrouw

De top drie van cadeaus zijn de volgende. Op 1 staat een romantische avond uit. Op 2 staat een mooi sieraad en op drie staan diverse schoonheidsproducten zoals parfum, make-up of eyeliner. Maak je kado origineel met een mooi kado zakje!

Vrouwen krijgen ook graag praktische cadeaus

Daarnaast krijgen veel vrouwen ook graag praktische cadeaus voor in de keuken of in het huishouden; zo’n 7 procent van alle vrouwen krijgt graag iets praktisch voor in de keuken als cadeau zoals bijvoorbeeld een nieuwe keukenmachine of broodbakmachine o.i.d. Wel is het zo dat het vrouwen niet zo zeer gaat om het krijgen van het cadeau in kwestie, maar meer om de moeite die gedaan wordt in het bedenken en aanschaffen van een leuk cadeau.

Meer dan 70% van alle vrouwen laat zich graag verrassen en vinden het belangrijk welke moeite man of vriend erin gestoken heeft. Dit zorgt er namelijk voor dat een vrouw zich gewaardeerd en belangrijk voelt. Zouden vrouwen net zo goed zijn in het uitkiezen van een cadeau voor hem?

Wat ook altijd een goed cadeau is, is servies. Je hebt veel verschillende soorten servies. Zo heb je zilver servies, porselein en delfts blauw. Dat is ook altijd goed. Zelf gemaakte cadeau’s zijn ook altijd goed. Sterker nog mensen vinden het meestal leuke om te krijgen. Hoewel de maker/ gever er niet altijd zo over denkt.

Maar wat je ook iemand geeft zolang het uit goede intenties komt maakt het niet zoveel wat je een vrouw geeft. Dus denk er goed over na wat je iemand geeft.

(14)