De leukste relatiegeschenken!

Relatiegeschenken zijn effectief. Meerdere onderzoeken hebben bewezen dat relatiegeschenken erg gewaardeerd worden. Maar, het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk kan af en toe lastig zijn. In deze tijd, met alle technologische ontwikkelingen en innovaties, is het aanbod van relatiegeschenken enorm! Maar, je kunt wel heel veel leuke relatiegeschenken uitkiezen. Hieronder lees je een paar leuke ideeën.

 

Bierviltjes

Ben je werkzaam in een bedrijf dat bezig is in de horeca? Bierviltjes bedrukken met jouw merknaam of logo is dan het ideale relatiegeschenk. Bierviltjes zijn kartonnen onderzetters, waar je een glas op kunt zetten. De bierviltjes zorgen ervoor dat de tafel niet vies en plakkerig wordt. Bierviltjes worden niet alleen in de horeca gebruikt, ze kunnen ook van toepassing zijn bij meetings of beurzen. Ze zijn erg simpel en eenvoudig, ideaal als promotiemateriaal.

 

Kussenslopen

Kussenslopen als relatiegeschenk, ook leuk! Een kussensloop wordt om een kussen gedaan, zodat het kussen zelf niet vies wordt. Met deze stoffen kussenslopen kun je wel het een en ander. Je kunt bijvoorbeeld de kussensloop bedrukken met een logo of het logo laten borduren. Een kussensloop laten bedrukken is een erg leuk en origineel relatiegeschenk.

 

Sleutelhangers

Sleutelhangers met jouw merknaam of logo erop zijn ook erg leuk. De sleutelhanger is een leuke versiering voor aan iemand zijn sleutelbos. Je kunt kiezen voor rubberen of metalen sleutelhangers. Soms kan het logo in het metaal gegraveerd worden, wat een exclusieve en coole look geeft. Sleutelhangers zijn erg populair in de wereld van relatiegeschenken.

 

Powerbanks

Powerbanks kun je ook laten bedrukken met jouw merknaam of logo. Een powerbank is een draagbaar laadstation. Je hoeft alleen een kabeltje te hebben en je kunt je telefoon of tablet overal opladen. In het tijdperk van de technologie is dit natuurlijk een gadget die erg bij de tijd is en ideaal is voor een relatiegeschenk.

(15)