herman miller

Bent u opzoek naar een goede bureaustoel? Dat is te begrijpen als u dagenlang achter elkaar zit voor een computer! Een bureaustoel die precies goed is voor úw houding is erg belangrijk, maar ook gelijk erg moeilijk om te vinden. Als u hier problemen mee heeft dan is de Herman Miller bureaustoel zeker iets voor u! De Herman Miller Aeron is de allereerste bureaustoel die netbespanning kreeg. Dit was revolutionair én het begin van rugpijn loze werkdagen. Iedereen is er enthousiast over en u zo meteen ook! In het volgende artikel is alles wat u moet weten over de Herman Miller bureaustoel op een rijtje gezet.

De geschiedenis van de Herman Miller bureaustoel

Toen de eerste Herman Miller Aeron uitkwam, was het een bureaustoel die de wereld nog nooit had gezien. Deze bureaustoel veranderde niet alleen de positie van mensen als ze zaten, maar ook hun denkwijze van wat een stoel allemaal zou kunnen zijn. De stoel werd uitgebracht in 1994 en sindsdien is er veel veranderd. Dit is dan ook de logische reden achter het feit dat Aeron ook is verandert. De bureaustoel is dan ook veranderd en heet nu de Aeron Remastered. U kunt langskomen in de showroom als u vragen heeft en passend advies wilt hebben.

Waarom de Herman Miller bureaustoel?

Wat maakt de Herman Miller bureaustoel nou zo speciaal? Het is natuurlijk de allereerste stoel die netbespanning kreeg. De netbespanning is gemaakt van koolstof- fiber en zorgt voor perfect comfort! De Herman Miller bureaustoel heeft een uniek matensysteem. Op deze manier kunt u een stoel kiezen speciaal voor uw lichaamsbouw. Als resultaat hiervan sluit de stoel altijd goed aan. Op de stoel zit een balans knop waarmee u kunt reguleren hoeveel druk er op de stoel komt te staan. Ideaal voor welke situatie dan ook! Ook kunt u instellen hoeveel ondersteuning u wenst van een ergonomische bureaustoel. Voor ieder dus wat!

Speciaal voor u

De Herman Miller bureaustoel kan precies voor u op maat gemaakt worden. Als resultaat hiervan sluit de stoel altijd goed aan. Op de stoel zit een balans knop waarmee u kunt reguleren hoeveel druk er op de stoel komt te staan. Ideaal voor welke situatie dan ook! Ook kunt u instellen hoeveel ondersteuning u wenst van een ergonomische bureaustoel. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over een slechte houding achter uw bureau, al helemaal als u voor een lange tijd achter elkaar zit. Een goede houding is zeer belangrijk, en Herman Miller begrijpt dat maar al te goed. In hun showroom kunt u langskomen voor passend advies!