hairextensions

Zit je eraan te denken om iets bijzonders met je haar te doen? Dan kun je extensions laten zetten. Met het plaatsen van hairextensions wordt je haar langer en krijgt je uiterlijk een mooie boost. Veel mensen gebruiken hairextensions voor een speciale gebeurtenis, zoals een trouwerij of een bijzonder feest. Ook is het mogelijk om hairextensions dagelijks te gebruiken. Mocht je overwegen om haarextensies gaan zetten, is het belangrijk dat je goed weet welke soorten hairextensions er zijn en hoe je de extensions het beste kunt verzorgen. In dit artikel lees je alle belangrijk dingen bij het zetten van hairextensions.

Kies de extensions die bij je passen

Er zijn veel verschillende soorten van hairextensions. Het is belangrijk om de extensions te kiezen die bij je passen. Bepaal welke kleur van de extensions het beste voor je is. Hierbij hoef je niet altijd de kleur van je eigen haar te kiezen. Mocht je een andere kleur voor je extensies gebruiken, kun je een mooi effect krijgen. Daarnaast is het belangrijk dat je rekening houdt met de stijl van je huid. Het is natuurlijk belangrijk dat je haar goed past bij je huid. Heb je een warme huid kies dan voor een warme kleur. Is je huid wat koeler? Kies dan voor een wat koelere kleur.

Naar de kapper, of zelf doen!

Je kunt ervoor kiezen om naar de kapper te gaan om hairextensions te laten zetten, maar het is ook mogelijk om zelf hairextensions te zetten. Als je naar de kapper gaat, ben je uiteraard meer geld kwijt dan als je het zelf doet. Het is gemakkelijk om zelf tape extensions te zetten. Deze extensions plak je zelf op je huid. Als je de extensions zelf gaat zetten, is het wel belangrijk dat je eerst goed uitzoekt hoe je het precies moet doen.

Hoe lang blijven extensions zitten?

Het is afhankelijk van de kwaliteit van de extensies hoe lang ze in je haren blijven zitten. Over het algemeen kun je hairextensions drie tot vier maanden laten zitten. Na verloop van tijd zullen je extensies wat gaan uitvallen. Het is dan tijd om je extensions te vervangen.

Hoe vaak extensions wassen?

Het is niet goed om je hairextensions vaak te wassen. Het beste is om je haar niet vaker te wassen dan twee keer per week. Daarnaast is het niet slim om de eerste twee dagen na het zetten van de hairextensions je haren te wassen. Je hebt dan kans dat je hairextensions uit gaan vallen.

Hoe moet je slapen met extensions?

Ook bij het slapen moet je rekening houden met je extensies. Het is belangrijk dat je als je hairextensions hebt niet met nat haar gaat slapen. Als je voor het slapen gaan gaat douchen, is het dus belangrijk dat je je haren goed afdroogt. Daarnaast is het slim om je haar in de nacht vast te doen, dit voorkomt klitten. Daarnaast kun je overwegen om te slapen op een satijnen kussensloop.