Een portemonnee is een erg belangrijk accessoire voor de zakenman. Je kunt er geld in bewaren zoals briefjes en muntjes, maar je kunt er vaak ook veel kaartjes in kwijt. Naast dat je bijvoorbeeld je creditcard, rijbewijs en identiteitskaart kunt opbergen in een van de vakjes, kun je in de meeste portemonnees ook vaak visitekaartjes kwijt. Dat is erg handig voor een zakenman die veel op pad is. Zo kun je niet alleen je eigen kaartjes die je wilt uitdelen opbergen , maar ook kaartjes die je ontvangt van zakenpartners of potentiële klanten.

Portemonnees kun je op verschillende plekken kopen. In veel verschillende winkels kun je een portemonee kopen, van hele slechte kwaliteit tot hele goede kwaliteit. Zo verschilt de prijs ook heel erg per winkel, kun je bijvoorbeeld bij een hema al een portemonnee kopen voor nog geen tientje, zo kun je ook portemonnees vinden voor honderden euro’s. Online kun je ook veel verschillende soorten vinden. Bijvoorbeeld bij Businessme.nl heb je al een ruime keuze aan verschillende uitvoeringen, meer dan in de meeste winkels. Heb je bijvoorbeeld veel plaats nodig voor briefgeld dan kun je een portemonnee kopen met meerdere briefgeld vakken, maar wil je meer pasjes meenemen dan kun je een portemonnee kiezen die daar de ruimte voor biedt.

Welke portemonnee moet je nu precies kiezen? Dat is hele afhankelijk van je eigen smaak en wensen. Ben je bijvoorbeeld tevreden met een portemonnee van een mindere kwaliteit, dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een stoffen portemonnee met een klittenbandsluiting. Wil je toch wat meer kwaliteit dan kom je al snel uit bij een leren uitvoering. Een leren portemonnee hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je misschien denkt. Ze zijn echter wel vaak beter van kwaliteit en gaan daardoor ook langer mee.
Naast de kwaliteit moet je jezelf ook bedenken wat je precies met de portemonnee van plan bent. Wil je bijvoorbeeld alleen maar pasjes meenemen kun je beter kiezen voor een creditcardhouder, deze neemt veel minder ruimte in beslag. Wanneer je vaak alleen maar briefgeld bij je draagt is het juist verstandig om te denken aan een geldclip.

By hacked by pepino@root

hacked by pepino@root

Geef een reactie