Wenst u bloemen tijdens de uitvaart in Amsterdam, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om dit binnen de perken te houden of zelfs helemaal te voorkomen? Een goede uitvaartondernemer kan u hier uitstekend over adviseren en u aangeven wat de mogelijkheden zijn. U zorgt er op die manier voor dat u de uitvaart in Amsterdam vorm kunt geven op de wijze die u wenst.

Wel of geen bloemen tijdens de uitvaart

Wilt u een uitvaart in Amsterdam organiseren en daarbij liever geen gebruik maken van bloemen? Met name vanuit geloofsovertuiging kiezen sommigen ervoor om geen gebruik te maken van bloemen. Dit is echter ook goed mogelijk op het moment dat de overledene niets met bloemen had, het is geenszins verplicht om daar gebruik van te maken. Het is verstandig om op de rouwkaart en/of in de rouwadvertentie een stukje op te nemen om dit duidelijk te maken. Op die manier weet een ieder dat het een uitvaart in Amsterdam zonder bloemen zal worden, of dat de bloemen maar zeer beperkt aanwezig zijn.

Voorkom een overdaad en na de uitvaart

Wilt u wel graag gebruik maken van bloemen tijdens de uitvaart in Amsterdam, maar aan de andere kant voorkomen dat er een overdaad ontstaat? Met name wanneer u een grote opkomst verwacht is het verstandig om aan te geven dat de nabestaanden zelf zorgen voor een mooi boeket op de kist. Het is dan goed mogelijk om aan te geven dat u voor de uitvaart in Amsterdam verder geen bloemen op prijs stelt. Door hier duidelijk mee om te gaan kunt u op een waardige manier afscheid nemen, zoals de overledene het ook graag gezien zou hebben.

Geef een reactie