Ik wilde graag wat flyers drukken voor mijn scouting vereniging en was op zoek naar een drukkerij. Via de gebruikelijke zoekmachines vond ik al snel een goedkope drukkerij: degoedkoopstedrukkerij.nl. Op deze site zijn voor mij genoeg mogelijkheden om goede flyers te laten afdrukken. Daarnaast heb ik ook erg veel nodig. Het idee is om elke jonge scout een stapel flyers mee te geven om uit te delen op school.

Grote hoeveelheden zijn voor deze drukkerij geen probleem, de minimale bestelling op de goedkoopstedrukkerij.nl was een oplage van 1000. Dat betekent dat al onze jeugdleden een stapeltje van vijftig flyers moeten zien kwijt te raken. Over het ontwerp hebben wij niet heel lang gedaan. Scouting Nederland heeft namelijk een standaard flyer op de website staan, die je dan voor je eigen scoutingvereniging kunt bewerken. Natuurlijk moet je wel even goed nadenken over wat je aan informatie wilt laten drukken, maar het voordeel is dat het er wel altijd professioneel uitziet.

“ Flyers drukken bij een drukkerij”

Als je dan eenmaal de het ontwerp klaar hebt, kun je dat uploaden op de website van de drukkerij. Omdat we bij onze vereniging een beetje op het geld moeten letten, wil ik voor de zekerheid wel een proefdruk laten maken. Ook dat is mogelijk op degoedkoostedrukkerij.nl. Daarvoor duurt het wel iets langer voordat de hele bestelling onze kant op komt, maar dan weet ik tenminste zeker dat het ontwerp goed uit de verf komt. En als ik niet tevreden ben, dan zit ik niet met 1000 flyers die ik niet uit durf te delen. Al met al heb ik dus niet lang hoeven zoeken naar een goede drukkerij. De eerste de beste site die ik heb bekeken was al meteen raak! Als ik in de toekomst nog een keer iets moet laten drukken, weet ik waar ik meteen terecht kan!

Geef een reactie