Je werkt bij een bedrijf. Nu werk je er al jaren en je hebt het er erg naar je zin. Je werkt met plezier en je heb daarnaast ook nog eens hele leuke collega’s. Je hebt het wel getroffen. Voordat je hier kwam werken zat je bij een aantal banen waar je het niet echt naar je zin had. Je kreeg wel goed betaald maar nu je wat ouder bent kom je erachter dat geld niet alles is. Het is natuurlijk lekker om veel te verdienen.

Maar een goede werksfeer en leuke collega’s tellen ook zeker mee. Dus je moest een beslissing maken. Of daar blijven of weggaan. Het was aan jou de keuze en uiteindelijk kies je ergens voor wat beter voor je is. Wat gezonder voor je is. Maar nu je hier werkt heb je erg naar je zin. Nog steeds. Je ziet hier ook kansen. En wat helemaal leuk is, en je vind het ook heel leuk om zelf te doen is dat je hier de feestjes mag regelen. De bedrijfsevenementen die deze plek zo legendarisch maken.

Lekker alles regelen

Dat vind je leuk om te doen en houdt daar ook wel van. Je houdt wel van een uitdaging en een feest regelen op deze werkplek is een uitdaging. Toen je net kwam werken hoorde je al van de legendarische feesten die hier 2 x per jaar worden gehouden. Het zijn geen kleine feestjes, nee helemaal niet. Er is een behoorlijk groot budget aanwezig ook voor deze feesten en dat vind je geweldig.

Je hebt tot op heden nog nooit meegemaakt dat je een budget hebt om feesten te organiseren. En zeker niet op werk. Dus je kan lekker losgaan om dit te organiseren. Je krijgt er ook nog eens speciaal tijd voor om dit allemaal te mogen organiseren van je manager.

Gewoon blijven werken

Dus naast je werk, wat je gewoon goed doet en iedereen is blij met het werk wat je doet. Wat zou je nog meer willen? Je hebt een baan, een goed salaris, leuke collega’s, genoeg ruimte om te groeien, een budget om feesten te organiseren en betaalde trainingen om je zelf bij te scholen.

Je hebt het zo getroffen hier. Na alle baantjes hiervoor zag je het even niet meer zitten. Maar nu ben je hier en je vind het geweldig. Misschien blijf je hier wel jaren en ga je nooit meer weg. Maar hoe dan ook wil je sowieso de legendarische feesten meemaken.