Hoe ga jij je zomer besteden?

Afgelopen zondag was het heerlijk weer. Een goede reden om lekker naar buiten te gaan. Wat ga je doen als je naar buiten gaat? Lekker naar het strand en de zee? Naar de bossen lekker wandelen? Of ga je naar de stad en ga je eerst shoppen en dan heerlijk genieten op een terrasje?

Wat je ook gaat doen je neemt altijd je mobiel en/ of tablet mee. Want je moet wel mooie foto’s maken of up to date blijven. Je kan er ook voor kiezen om totaal wat anders te doen wat sommige mensen niet verwachten en dat is gamen combineren met sport. Als je er goed over nadenkt kan dat best raar klinken.

Gamen en sporten?

Game en sporten? Ik bedoel online gamen en sporten? Een paar jaar geleden had je het niet voor mogelijk gehouden maar vorig jaar was er een bedrijf die de wereld echt veranderde. Namelijk met Pokemon Go! Grote groepen mensen trokken erop uit om die beestjes, Pokemon te gaan vangen.

Zelfs mensen die jaren thuis zaten trokken erop uit. Het is echt verbazingwekkend en heel erg mooi maar ze hadden de wereld echt veranderd. Mensen hadden wat om over te praten en op die manier ontstonden er ook mooie en relaties die normaal niet mogelijk waren.

Het was een rage. Want iedereen van jong tot oud van mensen die thuis zaten tot advocaten gingen erop uit. Iedereen speelde Pokemon Go. Uit die rage ontstonden ook veel kansen om geld te verdienen. Bedrijven speelde daarop slim in.

Slimme mogelijkheden

Van restaurants die korting gaven als je bij een bepaald team hoorde tot mensen die powerbanks verkochten voor een paar tientjes. Want ja je batterij ging wel snel op en als dat het geval is kan je geen zeldzame Pokemon meer vangen.

Het mooie van Pokemon was dat je wel veel ging bewegen. Wandelen, lopen en fietsen moest je wel doen en het bracht je ook op plekken waar je normaal nooit zou komen.

Dus met het mooie en warme weer wat er aan gaat komen. Hoe ga jij je zomer besteden?