One Direction is de nieuwe mega populaire band uit Engeland. Het begon met de met de voorrondes van de engelse variant van de X factor. In deze voorronde stonden Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan en Louis Tomlinson op het podium. Toen nog los van elkaar, ze kende elkaar helemaal niet.

Harry Styles is het meest bekende lid van de band, hij wordt ongeveer aanboden door werkelijk miljoenen meisjes over de gehele wereld. Zeker nu het uit is met Taylor Swift is de gekte rondom deze boy nog groter geworden.

Al deze losse jongens zijn na de 2e ronde van de X-factor weg gestuurd en konden dus niet verder in de de competitie. Gelukkig was er een jurylid tijdens X factor die op het brilliante idee kwam om deze jongens bij elkaar te stoppen en het geheel de naam “One Direction” te geven.

Behalve mooi zingen zijn Harry Styles, Zayn Malik en de rest van de jongens echt een waar plaatje om te zien voor het gemiddelde tienermeisje, en ze hebben dus dan ook hele hordes fans. Ook in Nederland wordt de hype rondom One Direction steeds groter en groter.

One Direction fanclub Nederland

Er is nu ook een One Direction Fanclub in Nederland voor de echte Directioners. Op deze fansite kunnen echte fans reageren op de nieuwsartikelen en kunnen ze kletsen op het forum over allerlei 1D onderwerpen en in contact komen met andere fans.

Leuke weetjes over de jongens zoals hun verjaardag, liefjes en foto’s zijn allemaal te vinden op deze site. Deze fansite biedt echt alles wat een echte fan zoekt.

Ondertussen draait 1 Direction nog lekker door. Zo komt er binnenkort nog een hele film uit, geheel geweidt aan deze boyband. Ook gaan ze nog minimaal albums uitbrengen in de komende 3 jaar. De band heeft namelijk een contract getekend met sony waarin staat dat ze nog minimaal 3 jaar bij elkaar blijven, en in die tijd nog 3 cd’s maken. One Direction veroverd ook Nederland!

Geef een reactie