Je kent het wel, servers. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Je hebt webhosting servers, vps servers, dedicated servers, ftp servers en zo kan ik nog wel doorgaan. Maar waarom heb je voor al die groepen servers meerdere servers nodig? Ik kan je vertellen dat dat niet nodig is! Bij Star-Servers heb je namelijk al deze servers voor de prijs van 1! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit shared servers, deze worden voor jou gehost, en daarbij is het niet noodzakelijk om de juiste technische kennis te hebben.

Shared webhosting
Shared webhosting word meestal gehost op controlepanelen zoals DirectAdmin of Plesk. Hierbij kun je gemakkelijk je website uploaden door middel van een FTP programma (Filezilla). Je website is binnen paar minuten na het uploaden al online!

Eigen webserver
Als je voor een eigen webserver kiest dan noemen we dat een dedicated server. De gehele server, de opslag, de processor word voor jou website of klanten gebruikt. Star-Servers kan voor je DirectAdmin installeren, maar dat kun je ook zelf doen mits je de vereiste kennis hebt. 

VPS servers
VPS servers zijn ideaal voor applicaties, denk aan een programma wat je altijd aan wilt hebben. VPS servers zijn vooraf klaar voor gebruik, en u kunt meteen inloggen via Remote Desktop.

  

Geef een reactie