Waarom een vakantie Costa Rica boeken?

Verre reizen maken wordt steeds populairder en makkelijker. De wereld wordt als het ware steeds kleiner. Het is allang niet meer raar om naar Australië, Azië of Amerika op reis te gaan. Vooral de zogenaamde Latijns-Amerikaanse landen zijn de laatste jaren enorm populair onder met name de jongere reizigers.

Algemene informatie Costa Rica

Costa Rica is een land gelegen in Centraal-Amerika en betekend letterlijk vertaal ‘Rijke Kust’. De buurlanden zijn Nicaragua en Panama en ook ligt Costa Rica aan zowel de Caraaibische Zee als de Grote Oceaan. Het land telt ongeveer 4,7 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 51.000 vierkante kilometer. Door deze grootte kun je makkelijk een rondreis Costa Rica maken. Costa Rica is een republiek met een president aan het hoofd, op dit moment is dat Laura Chinchilla. Er wordt betaald met de Colón maar je kunt ook met Amerikaanse dollars bijna overal betalen. Costa Rica heeft een zacht klimaat en een schitterend natuur. Dit zijn de belangrijkste redenen voor reizigers om op vakantie Costa Rica te gaan.

Op Vakantie Costa Rica

In vergelijking met buurlanden Nicaragua en Panama hebben de Costa Ricanen het over het algemeen goed. Costa Rica is dan ook een van de meer welvarende landen in Centraal-Amerika. Hierdoor kiezen ook steeds meer toeristen om een vakantie Costa Rica te boeken. Een vakantie Costa Rica is namelijk relatief veilig en hoeft niet veel te kosten. De meest gekozen vorm van reizen is een rondreis Costa Rica. Met een rondreis Costa Rica kan je namelijk meerdere steden en natuurgebieden bezoeken waardoor je een goed beeld van het land krijgt.

(31)

Geef een reactie