Een radiator regelt de warmte. Radiatoren worden gebruikt om warmte af te staan uit een doorstromende vloeistof aan langsstromende lucht. Een radiator is een verwarmingsapparaat dat gebruikt wordt voor de centrale verwarming. Dit wordt vooral toegepast wanneer u in een bepaalde ruimte lekker warmte wil creëren. Natuurlijk is het mogelijk om een radiator te plaatsen in uw slaapkamer, keuken, badkamer, woonkamer enz. voor een constante verwarming. De radiator kan zowel tegen de muur als vrijstaand geplaatst worden zodat der radiator weinig ruimte in neemt.
Delonghi is een fabrikant van onze radiatoren. Al sinds 1985 produceren ze al radiatoren, met als resultaat er nu een dagproductie van 9000 stuks is.

Voordelen radiatoren

Heeft u nog twijfels over een radiator kopen? Misschien kunnen de voordelen van een radiator u overtuigen. Een radiator is efficiënt, veilig en energiebesparend.

Assortiment radiatoren

In onze webshop vindt u een groot assortiment radiatoren. U kunt een radiator op maat kopen en in verschillende soorten. In ons assortiment vindt u de volgende radiators:

      
Bij radiatoren kunt u verschillende aansluitingsmaterialen kopen. Dit is handig bij een kapt onderdeel van de verwarmingsinstallatie. Door het aansluitingsmateriaal kunt u onderdelen makkelijk en snel vervangen. De materialen kunt u ook via de webshop kopen. In de webshop vindt u de volgende aansluitingsmaterialen:
• Radiatorkranen en toebehoren
• Radiator en buis bevestigingen
• Buis isolatie
• CV ketels
• Vernikkelde knelfittingen
• Messing knelfittingen
• Kunststof cv buis / verdelers

Een radiator kopen

Nu overtuigt van de voordelen van een radiator en wilt u er een kopen? Maar wilt u liever niet uit huis voor een radiator? Een radiator kunt u online kopen bij Radiatorwarmte.nl. Via de webshop kunt u direct een bestelling plaatsen. Radiatorwarmte levert de radiatoren uit voorraad. Binnen 48 uur heeft u een radiator in huis. Natuurlijk kunt u ons om advies vragen. Daarvoor hoeft u ons alleen te bellen op 0180-662233, of te mailen naar info@radiatorwarmte.nl.

Geef een reactie