Is het u tot nu toe niet gelukt uw website goed te positioneren in Google? Wij verschaffen u inzicht in Google SEO met een grote kans dat u uw website zult terugvinden op de eerste pagina van de zoekresultaten van Google. Wij verzorgen daarbij uw pakket met uitstekende teksten die precies voor dat doel zijn geschreven. Wilt u eerst bekijken hoe zo’n tekst eruit zal zien in uw geval? Vraag dan gerust eerst een gratis proef tekst aan.

De vorm van Google SEO zoals wij deze hebben ontwikkeld is erop gericht u snel te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Daarbij kunt u beschikken over onze kennis en ervaring zonder dat u verplicht bent onze teksten te gebruiken. Natuurlijk raden wij u wel aan om dit te doen, behalve als u over een groot schrijftalent beschikt. Maar de keuze blijft altijd aan u.

Google SEO is een vorm van link building waarbij de hyperlinks geplaatst worden in een tekst van voldoende omvang. Liefst een flink aantal van deze teksten gaat u vervolgens zelf plaatsen op blogs en websites die een bepaalde waardering van Google hebben ontvangen.

Een nieuwe methode voor Google SEO

Doordat de link niet op zichzelf staat maar deel uitmaakt van een context die relevant, informatief en van hoge kwaliteit is, zal Google hieraan een meerwaarde toekennen. Wanneer men vervolgens doorklikt naar uw website behoort men daar uitgebreidere informatie te vinden over uw producten en diensten. Hoe u de teksten op uw eigen website kunt verbeteren zullen wij u ook leren.

Misschien is het u vergaan zoals vele kleine ondernemers en heeft u op allerlei manieren geprobeerd uw website op de eerste pagina van Google te krijgen. Deze pogingen zijn meestal vruchteloos. Wij bieden u de kans met ons introductiepakket met 10 teksten en onze gratis Google SEO cursus om uw geluk te beproeven met onze methode van Google SEO.

Ga dus naar onze website en bekijk de vele voordelen waarvan u kunt profiteren.

Geef een reactie