Voorruit vervangen of ster repareren

Laat uw voorruit vervangen of een ster repareren, bijvoorbeeld wanneer u onderweg te maken heeft gekregen met een steen(tje) op de ruit, als gevolg waarvan er schade is ontstaan. Een specialist is u hier graag kosteloos mee van dienst, aangezien het mogelijk is om de kosten bij de verzekeraar te claimen. Ook indien u een eigen risico heeft hoeven hier geen kosten aan verbonden te zijn. Laat wat dat betreft uw voorruit vervangen of een ster repareren, zodat u voortaan weer veilig de weg op kunt en u jarenlang gebruik maakt van een nieuwe stevige ruit.

Gratis voorruit vervangen

Uiteraard kan men gratis uw voorruit vervangen of een ster repareren, op basis van de uitgebreide WA autoverzekering die haast iedereen heeft. Het zorgt ervoor dat de verzekeraar de kosten op zich zal nemen, exclusief het eventuele eigen risico (€150). Ook voor die laatste kostenpost heeft een goede hersteller een oplossing, aangezien men het eigen risico gewoon van u over kan nemen. Dit zorgt ervoor dat u er zelf geen omkijken naar heeft en u er op kunt rekenen dat u echt helemaal niets betaalt. Een voorruit vervangen is gewoon gratis en ook een sterretje in de ruit brengt geen kosten met zich mee.

Direct ster repareren

Laat uw voorruit vervangen of een ster repareren, aangezien het gratis is en u anders het risico loopt dat de schade zich verder zal ontwikkelen. Een sterretje kan gemakkelijk uitgroeien tot een barst en op den duur kan dat ervoor zorgen dat de ruit er als geheel uit zal vallen. Dit laatste wilt u natuurlijk voorkomen, aangezien dat gevaarlijke situaties met zich mee kan brengen. Laat in plaats daarvan direct uw voorruit vervangen of een ster repareren, zodat u weer met een gerust hart gebruik kunt maken van de auto die u heeft staan.

Geef een reactie