Bent u van plan mee ook te gaan doen aan de loterij en wilt u bijvoorbeeld de winkansen bekijken?

Dan is het wellicht verstandig om eens te kijken naar de verschillen tussen loterijen in Nederland. Elke loterij heeft specifieke eigenschappen en met iedere loterij kun je om verschillende beweegredenen meedoen. Alle loterijen hebben verschillende winkansen.

Op vergelijkloterij.nl kun je de verschillen in winkansen en uitkeringspercentages goed en overzichtelijk bekijken.

De Postcodeloterij is de loterij die veruit het meeste geld doneert aan goede doelen. In 2010 werd ongeveer voor 210 miljoen euro weggegeven! Als het gaat om de winkans dan heeft de Staatsloterij een monopoliepositie. De Staatsloterij is in handen van de staat en daarom niet verplicht goede doelen te steunen. Doordat dit geld scheelt blijft er meer over om uit te keren aan de deelnemers. Daarnaast heeft de Staatsloterij tevens de hoogste winkans en uitkeringspercentage.

Trekkingen

Als je meespeelt met de Lucky day kun je iedere dag kans maken op prijzen omdat er dagelijks door de notaris een trekking is. De Loterijen zoals de Staatsloterij, Nationale Postcode Loterij en de Bank Giro Loterij hebben maandelijkse trekkingen. Als je meespeelt met de Lotto maak je iedere zaterdag van de maand kans op een leuke prijs.

Geef een reactie