Nederland telt een groot overzicht kranten. De laatste jaren is het aantal aanbieders afgenomen door de digitalisering. Kranten moeten noodgedwongen personeel ontslaan en adverteerders hebben door het internet een ander platform gevonden om consumenten naar de verschillende producten te lokken. De afname van het aantal verkochte kranten zorgt voor veel concurrentie op de markt en een lage prijs voor consumenten waardoor u heel voordelig een kranten abonnement kunt afsluiten.

Welke kranten abonnement past het best bij u?
De meest verkochte kranten in Nederland zijn de Telegraaf, het Algemeen Dagblad, het NRC, het Parool en de Volkskrant. Alle kranten hebben een eigen geschiedenis, deze gaat heel ver terug. Een krant zegt dan ook veel over iemand. Leest u bijvoorbeeld de Volkskrant dan bent u een kritische lezer en u verwacht een kwaliteitsstuk. Het NRC Handelsblad is een krant die vooral onder de hoger opgeleiden als belangrijke krant wordt gezien. De Telegraaf is een oude Nederlandse krant, het eerste nummer verscheen zelfs al op 1 januari 1893.

Hoe ontvang ik voordelig een kranten abonnement?
U ontvangt voordelig een kranten abonnement door op zoek te gaan naar de perfecte aanbieding. Zoals aangegeven concurreren veel kranten op dit moment met elkaar waardoor er scherpe acties zijn! Zo heeft u al een nrc abonnement voor maar €25,- euro per maand. Andere kranten geven zelfs iPad’s, tablet’s, televisies en zelfs telefoons weg!

Ondanks de neergaande tendens van de kranten biedt dit u een goede mogelijkheid om toch voordelig het oude vertrouwde stukje papier op de deurmat te ontvangen tegen hele lagen prijzen. Zeg nou zelf, ’s ochtends een krantje bij het ontbijt is toch wel lekker?

Geef een reactie