Ben jij wel eens naar Center Parcs geweest? Ben je van plan dit jaar te gaan? Dan moet je zeker eens kijken naar Center Parcs De Vossemeren. Dit park is bij uitstek het park waar je prima kan vertoeven en veel activiteiten kan ondernemen op het park, maar ook rondom het park in een prachtige natuur.

Het park Center Parcs De Vossemeren ligt in het Belgische Lommel, te midden van een prachtige natuur. Het heeft een subtropisch zwembad dat zijn weerga niet kent. Het zwembad geeft je het gevoel in het buitenland te zijn, terwijl je gewoon op vakantie bent dichtbij de eigen deur. De klimaatregeling in het subtropische zwembad zorgt ervoor dat er een aangename warmte heerst en de luchtvochtigheid goed wordt gereguleerd.

Naast zwemmen, wat gedaan kan worden door jong en oud, is het voor kinderen ook leuk om kennis te maken met Discovery Bay. Dit is een indoor piratenwereld en natuurlijk voor kinderen een ware pret. Naast Discovery Bay kan er ook op het park gespeeld worden. Er is voldoende ruimte en rust aanwezig.

Dit geldt dus ook voor ouderen. Op het park kan prima worden gewandeld, gefietst. Daarnaast ligt Center Parcs De Vossemeren in een prachtig natuurgebied, zodat het ook buiten het park goed vertoeven is.

Center Parcs De Vossemeren is dus een park geschikt voor jong en oud. Vaak zijn er wel vroegboekkortingen, last minutes of tijdelijke acties die uitgezet zijn op de website van Center Parcs of via partner sites. Dit doet Center Parcs om het bereik te vergroten en zoveel mogelijk consumenten te laten profiteren van de kortingen.

Kortom: met goed zoeken kan je relatief goedkoop naar Center Parcs De Vossemeren en is plezier vrijwel zeker gegarandeerd.

Geef een reactie