AFTER’S COOL haalt de basis weer naar boven, we helpen leerlingen ‘leren leren’ en helpen hen inhoudelijk verder met de ingewikkelde leerstof.

AFTER’S COOL zorgt voor dagelijks bijlessen in alle vakken en op ieder niveau, van scheikunde en Engels en van M&O tot wiskunde.  Ook hebben we voorbereidende bijlessen op de verplichte taal- en rekentoetsen. We zijn bekend met de werkwijze van scholen rond onze vestigingen en we proberen kinderen die probleemvakken hebben maar ook kinderen die uit willen blinken in hun schoolresultaten.

Waarom bijles bij AFTER’S COOL?

Bijles is hét middel om in korte tijd perfect voorbereid te worden op een examen, toets of herkansing. We zetten ervaren begeleiders met verschillende specialiteiten in, zodat we altijd de meest specifieke inhoudelijke hulp kunnen bieden. Tijds een bijles willen we de basis weer bovenhalen en de benodigde kennis en vaardigheden voor de komende toets trainen. De pragmatische aanpak zorgt ervoor dat scholieren zowel voor de toets als op lange termijn baat hebben van onze bijlessen.

Bijles bij AFTER’S COOL betekent één-op-één begeleiding waarbij de leerling samen met de docent werkt aan een specifiek vak of aan meerdere vakken.  Onze docenten richten de bijles in naar de behoeftes van de leerling. AFTER’S COOL volgt de resultaten van de leerling en houdt contact met de ouders over de voortgang.

Door jarenlange ervaring hebben we veel kennis in huis. Leerlingen verlaten ons met een nieuw verworven zelfstandigheid en vol zelfvertrouwen! Zo hebben de bijlessen snel betere schoolresultaten tot gevolg.

Wanneer bijles?

AFTER’S COOL biedt hulp bij vakken die moeilijk zijn voor de leerling. Het kan zijn door een achterstand of dat er gewoon weer extra uitleg nodig is.  We richten we ons altijd op de te leren stof en werken toe naar overhoringen en proefwerken. Ook kan er tijd besteed worden aan de planning van een bepaald vak.

Bijlessen bij AFTER’S COOL zijn volledig in overleg en flexibel in te plannen, u zit dus nergens aan vast! 

Kosten

De kosten van de individuele bijlessen bedragen 40,- euro per uur. Indien de bijles gecombineerd wordt met huiswerkbegeleiding van AFTER’S COOL geldt een tarief van 30,- euro per uur. De bijlessen worden maandelijks achteraf gefactureerd.

Wij vertellen u graag meer. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Geef een reactie