Huiswerkbegeleiding van AFTER’S COOL

Huiswerkbegeleiding is voor ieder kind wel een beetje spannend. Het is daarom belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en prettig bij AFTER’S COOL. Daarom willen we uw kind in een vertrouwde en gezellige omgeving gestructureerd hun huiswerk laten maken. De huiswerkbegeleiding staat onder toezicht van professionals die uw kind altijd persoonlijk en vooral positief benaderen. Wij geloven in het doorbreken van de neerwaartse spiraal en vinden altijd een passende oplossing voor het probleem waar een leerling tegenaan loopt. Het gezamenlijk doel van u als ouder zijnde en AFTER’S COOL is het behalen van goede schoolresultaten en het ontstaan van meer zelfvertrouwen bij uw kind. Als einddoel kan uw kind helemaal zelfstandig aan de slag en zijn of haar huiswerk maken.

Huiswerkbegeleiding van AFTER’S COOL in de praktijk

U kunt uw kind aanmelden voor huiswerkbegeleiding via de website of telefonisch, dat gaat heel makkelijk. Daarna zullen wij een intake gesprek regelen met u om te kijken waar de moeilijkheden liggen voor uw kind. Zo zijn we in staat om uw kind de beste begeleiding te bieden en oplossingsgericht te werk te gaan met uw kind. Uw kind kan zelf op een locatie beginnen met huiswerkbegeleiding.

Interesse in huiswerkbegeleiding van AFTER’S COOL?

Heeft u interesse gekregen in onze huiswerkbegeleiding? Neem dan gerust contact op met AFTER’S COOL. Wij staan u graag te waar. Wij kunnen u uitgebreid advies geven over onze huiswerkbegeleiding en maken graag een afspraak met u om te bepalen waar wij ondersteuning kunnen bieden.

Geef een reactie