Een cursus volgen verrijkt je!

De huidige snelle en drukke wereld vereist dat de moderne werknemer een ​​manusje van alles is. Maar, in plaats van het doorbrengen van een leven lang studeren voor allerlei graden en hogere kwalificaties, kunnen korte cursussen u ook de mogelijkheid geven om effectiever aan uw vaardigheden te werken in slechts een fractie van de tijd.

Variërend van een dag tot een jaar, zijn korte cursussen perfect als u op zoek bent naar het formaliseren en verbeteren van vaardigheden opgedaan op de werkplek of voort te bouwen op uw kwalificaties verkregen aan de universiteit of hogeschool. Het kan de sleutel zijn tot het ontsluiten van kansen op werk, promoties of nieuwe carrière mogelijkheden – en ze zullen wonderen doen voor uw creativiteit!

Waarom juist korte cursussen?

Korte cursussen zijn een geweldige manier om de hiaten in uw kennis te vullen en geven u een voorsprong op de concurrentie als het gaat om werk en promotie op het werk. Naarmate de technologie evolueert, ontwikkelen systemen, programma’s en methoden zichzelf continu, waardoor het van cruciaal belang voor werknemers is om hun vaardigheden tijdig op te frissen en op de top van het spel te blijven.

Cursussen op het gebied van zelfontwikkeling, zoals leiderschap, werkplek communicatie en het oplossen van conflicten, kan je de ideale kandidaat maken voor een hogere functie in uw bedrijf. Als werkgever, kunnen deze cursussen uw personeel meer geschoold maken. Deze vorm van HR development is de meest effectieve!

Verfrissende werking!

‘Werken, elke dag op dezelfde automatisch piloot, maakt eigenaren van bedrijven kwetsbaar daar werknemers het risico lopen om ideeënloos en moe te geraken en hun geesten zelfs ongeïnspireerd. Een korte cursus, die kan leiden tot nieuwe ideeën en vaardigheden, kan echt vuur in de geest terugbrengen en uw werknemer inspireren tot meer zakelijk succes, ‘ zegt Jan Gibs, Business Manager en oprichter van Lifestyle Carrière in Amsterdam.

Korte cursussen kunnen ook worden gebruikt om uw carrière om te zetten in de richting van een nieuwe episode. Het verkrijgen van inzicht in de aard van de kennis die nodig is voor een bepaalde industrie of veld waar u voorheen minder in thuis was kunt u de tijd en het geld van het bestuderen van een full-time opleiding besparen.

U begint klein en legt de basis om verder te gaan bouwen op uw bestaande vaardigheden. Sommige korte cursussen, de zogenaamde overbruggingscursussen of bijscholingscursussen, kunnen u ook helpen bij het opfrissen van kennis zijn de moeite waard.

(19)

Geef een reactie