Met het lekkere weer is het heerlijk om in het zonnetje de dag te beginnen met een kop koffie, een broodje en een krant in de hand om het laatste nieuws te lezen. Als jij ’s ochtends de krant wilt lezen zul je of vroeg naar de winkel moeten gaan of lid worden van een krant. Abonnees van iedere ochtend krant krijgen namelijk elke morgen, zes dagen in de week de krant voor uiterlijk kwart over zeven op de mat. Zo kan je nog voordat je naar het werk moet of andere dingen moet doen de krant lezen. Een abonnement op een krant is meteen voor de periode van minstens een jaar. Als je dit te lang vind kan je er ook voor kiezen om eerst een proefabonnement te nemen.

Wat is een proefabonnement?

Een proefabonnement is een tijdelijk abonnement. Dit abonnement type is speciaal ontworpen om mensen kennis te laten maken met een bepaalde krant. In de meeste gevallen gaat het om twintig edities die voor een zeer aantrekkelijke prijs te proberen zijn. Daarna kan jij als lezer beslissen of je een vast abonnement wilt of dat je toch liever geen abonnee wilt zijn. Let er wel op dat er in de meeste gevallen maar een keer een abonnement op proef afgesloten kan worden.

Op welke kranten kan ik een proefabonnement afsluiten?

De meeste kranten in Nederland geven jou de mogelijkheid om eerst een proefabonnement te nemen voordat je beslist om voor een langere tijd lid te zijn. Het is op alle momenten mogelijk bij de kranten: de Volkskrant, de Trouw, de Telegraaf, het Algemeen Dagblad en het Financieel Dagblad.

 

Geef een reactie