Je ziet op Facebook hele vette sneakers voorbij komen. Dit zijn vaak degene die jij niet in de winkel kan vinden. Daarom start je je zoektocht op het internet, daar zoek je de sneaker die niet in de winkel te koop is. Wanneer je aan het zoeken bent kom je op diverse websites die er ook niet heel betrouwbaar uitzien.

Wat ga je dan doen? Je spreekt een vriend en die geeft aan dat je eens op Marktplaats moet kijken. Je pakt je telefoon en gaat zoeken op marktplaats, daar zie je ze! En ze kosten nog weinig ook. Let hierbij wel op “als iets te mooi is om waar te zijn dan is het dat ook”.

Uiteindelijk koop je die mooie sneakers toch, je hebt ze gezien en wilt ze toch kopen. Je wacht elke dag op de postbode, hij loopt langs maar belt niet aan. Dit gaat twee weken zo door. Uiteindelijk lijken de schoenen toch niet te komen en bel je het telefoonnummer bij de marktplaats advertentie. Helaas, hij gaat niet over, direct voicemail.

Om deze situatie te voorkomen is het dus belangrijk dat je goed onderzoek doet en de sneakers op een betrouwbare website of winkel koopt. Google de winkel en zet er is “review” achter. Zo zie je snel of de winkel betrouwbaar is.

Dit is bij de Nike Air Max sneakers wel eens het geval geweest. Wat houdt dit in? Dit betekent dat de sneakers maar een gelimiteerde tijd in de verkoop zijn geweest. Helaas! Ze zijn inderdaad alleen nog maar tweedehands verkrijgbaar (meestal voor de hoofdprijs).

Heb je nou een sneaker gezien op internet, dan hoeft het niet zo te zijn dat de sneaker al te koop is in Nederland. Bekijk daarom is diverse sneaker blogs op het internet om te zien wat er nou echt te koop is. Vaak staat onderaan het bericht wanneer de sneaker in Nederland te koop is.

Succes met jouw zoektocht naar de ultieme sneaker!

Geef een reactie