In de zomer zorgen we er graag voor dat de nagels op onze handen en voeten er op en top uit zien. In dit artikel behandelen we de nagellak trends voor deze zomer.

Nudes
Zoals in elk seizoen zijn nude kleuren een blijvende trend. Nude kleuren geven een mooie, egale kleur aan je nagels. Er zijn momenteel ook nagellakproducten die vitamines bevatten waardoor de lak naast een mooie, egale kleur ook een verzorgend effect heeft. Om een nude kleur een extra touch te geven kun je hem intenser maken door een goud of brons kleur toe te voegen.

Pastels
Als je wel van een kleurtje houdt maar geen al te opvallende nagels wil zijn pasteltinten de perfecte kleuren voor jou deze zomer! Dit zijn melkachtige, zachte tinten die een mooi effect geven.

Felle kleuren
In de zomer pakken we vaak wat meer uit met onze nagels en gaan we voor felle kleuren. Deze zomer staan rood en blauw beide in allerlei tinten centraal. Met of zonder glitters: alles mag. Een mooie touch met glitter kun je bijvoorbeeld maken met glitter dust van urban nails.

Wit
Sommige mensen vinden het prachtig en sommige mensen moeten er niks van hebben: witte nagels. Deze zomer maakt witte nagellak weer een comeback. Creamy wit, parelmoer wit, glanzend wit, off-white: alles mag. Een extra voordeel van witte nagellak is dat je er extra bruin door lijkt!

Transparant
Wil je verzorgde nagels maar houd je niet van kleur? Dan is de glass nail een perfecte trend voor jou. De nagels glanzen wel en zien er verzorgd uit, maar de lak is gewoon transparant.

 

Geef een reactie