Ja, je bent er al uit. Jij wilt ook zo’n mooie tassel bikini, maar geen standaard franje bikini. Je hebt zeker onlangs de nieuwe  collectie ontdekt, oftewel the follow-up van de eenkleurige fringe bikini, namelijk de tassel verloop topjes en broekjes. Alleen waar vind je die nu zo snel? Neem gauw een kijkje op Fringed.nl bij de Fringe bikini’s. Daar vind je nu ook allerlei nieuwe verloop modellen.

 

Neem bijvoorbeeld de wit-roze tassel bikini. Als je die eenmaal hebt aanschouwd, weet je het zeker: dit is een perfect model met een hoog scoorgarantie. De witte kleur in combinatie met roze is een frisse en fruitige combinatie en dan hebben we het nog niets eens gehad over de mooie overgang. De basis van het supersexy topje is bijvoorbeeld wit, maar de franjes lopen over in het zuiden naar dieproze. Ongetwijfeld een bikini die je op het strand doet opvallen. Mannen komen ogen te kort en dames worden spontaan jaloers wanneer je in deze wit-roze bikini verschijnt. Geniet van de aandacht, de vurige zon, een verfrissende duik en misschien wel verrukkelijke hapjes en drankjes in deze trendsetter. Vergeet je je niet in te smeren?

Waar is het feestje?

Houd je van onverwachte kleuren die menigeen doet omkijken, dan is wellicht het groenblauwe model wel iets voor jou.  Ongetwijfeld een regelrechte aangename verrassing voor velen! Deze welgevormde bikini is nieuw in het assortiment en zorgt ervoor dat je zeker opvalt tussen alle andere bikini’s om jou heen. Deze uiterst fraaie kleurencombinatie is al een feestje op zich, dus where is the party? In deze bikini ben jij er al helemaal klaar voor! De Fringe in deze kleurstelling heeft een normale fit en wordt geleverd met licht gevulde push-up cups voor een aangenaam draagcomfort, maar om natuurlijk ook je boezem een boost te geven. Zo trek je zeker alle mannen (of vrouwen) aan! Ook deze badmode is volledig gevoerd, schijnt dus niet door en wordt geleverd inclusief schouderbandjes. De kleuren van de Fringe zorgen voor een uniek contrast en geeft je een vrolijk zomers tintje. Bestel ‘m snel, zodat je ‘m morgen al in huis hebt.

Wit en blauw, ik hou van jou!

Zoek je misschien een witte franje bikini met blauwe accenten? Speciaal voor jou: de Fringe bikini wit-blauw verloop. Deze stijlvolle, maar ook speelse bikini, is zeer gewild door de gekleurde kwast elementen. Een ook omdat je in deze Fringe net wat meer cachet krijgt dan als je een simpele, eenkleurige bikini draagt. Deze frisse Fringe is volledig gevoerd en heeft een lichte push-up opvulling. Als je dus wat minder volume hebt bij de borststreek, dan wordt dat goed gecorrigeerd door het push-up topje en natuurlijke de vele franjes. Zo krijg jij ook een volle boezem! En in deze wit-blauwe badmode komt je zongebruinde huid ook nog eens heel mooi in uit. Alle dames opgelet die wat moeilijker bruinen: in deze bikini lijk je zongebruinder. Een echte aanrader dus voor de reeds zongebruinde vrouwen en de wat minder bruine ladies, die graag hun lichaam op het strand en bij het zwembad willen laten zien.

Geef een reactie