Bent u op zoek naar een beroep die bij u past? Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn op de arbeidsmarkt? Ucare loopbaanbegeleiding biedt u de uitkomst. U ontvangt passend raad waarbij alle aandacht op uw situatie wordt gefocust. Nu met goedkope loopbaancheques.

Hoe verloopt een traject?

Stap voor pas gaan wij samen met u opzoek naar de antwoorden voor uw loopbaanvraagstukken. Wij luisteren naar uw verhaal en blikken vervolgens samen met u naar uw vraagstuk.

Een gemiddeld traject duurt ongeveer 8 uur, deze 8 uur wordt verspreid over een aantal gesprekken. Om ervoor te zorgen dat het een succesverhaal wordt zijn de gesprekken met u en uw loopbaancoach persoonlijk en kunt u vrijuit spreken.

 1. Inschrijven voor loopbaanbegeleiding bij Ucare
 2. Gratis kennismakingsgesprek
 3. Reserveren van loopbaancheques
 4. Samen beginnen
 5. Uw persoonlijke ontwikkelingsplan aanpassen of veranderen
 6. Kosteloos nazorggesprek bij eventuele vragen.
 7. Maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan
 8. Formuleren van uw streven

U ontvangt een individueel traject bij een vestiging bij u in de nabijheid. Ucare beschikt over 30 filialen verspreid over alle Vlaamse provincies.

Waarom kiezen voor jobbegeleiding

Door jobcoaching te kiezen ontdekt u de antwoorden op uw loopbaanvragen. De loopbaanbegeleiding die u krijgt van Ucare is een professionele cursus waar wij, Ucare, uw conversatiepartner zijn.

Dit zijn de pluspunten van loopbaanbegeleiding van Ucare:

 • Het is een kort traject
 • Het is voordelig door de loopbaancheques
 • U krijgt een kosteloos introductie
 • Ucare beschikt over de meest ervaren professionals
 • Er zijn geen wachtlijsten
 • Ucare beschikt over vestigingen verspreid over alle Vlaamse provincies

Wat is jobbegeleiding?

Jobcoaching is het proces waarin wordt gezocht naar de antwoorden op uw loopbaanvraagstukken.

U verkrijgt afzonderlijke opvang van één van onze loopbaancoaches. Loopbaanbegeleiding is passend voor werkenden, ondernemers en werklozen.

Voor wie is loopbaanbegeleiding?

Er is bij ons minstens één jobcoach beschikbaar die over de kennis beschikt die u nodig heeft om uw loopbaanvragen te beantwoorden. Wie u bent of wat u doet maakt niet uit. De deur staat bij ons altijd open.

Heeft u een vorm van autisme/ADD/ADHD of heeft u gedragsproblemen? Dan zult u zich bij Ucare op uw gemak voelen. Dit wordt gerealiseerd door de informele omgeving, een schematische structuur en een locatie bij u in de buurt.

Loopbaancheques

Door de introductie van loopbaancheques door de Vlaamse overheid via de Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) komt u in aanmerking voor goedkope loopbaanbegeleiding.

U ontvangt een jobcheque dat u 4 uur vakkundige begeleiding biedt voor slechts € 40,-. De tweede cheque bestelt u nadat de eerste 4 uur erop zitten.

U heeft recht op een loopbaantraject van totaal 8 uur elke 6 jaar. U kunt kiezen uit twee trajecten.

procesverloop 1: 4 uur jobcoaching met 1 cheque. De komende 6 jaar kunt u nog een keer 4 uur jobcoaching reserveren.

procesverloop 2: 8 uur loopbaanbegeleiding met 2 cheques. Na 6 jaar kunt u weer een loopbaanbegeleiding van 8 uur volgen.

Online bestellen? www.vdab.be/loopbaanbegeleiding en klik op de groene knop ‘Bestel je loopbaancheques online’.

Telefonisch. Telefoneer 0800 30 700 (gratis). Houd uw persoonsgegevens bij de hand. VDAB is elke werkdag telefonisch beschikbaar van 08.00 tot 19.00 uur.

Waarom Ucare?

Tijdens uw expeditie naar de antwoorden op uw loopbaanvragen ondersteunen wij u met propere en bekwame loopbaanbegeleiding.

 • Er zijn geen wachtlijsten
 • Chatten met uw loopbaancoach
 • Gebruik jobcheques
 • 30+ kantoren
 • Uitzonderlijke bedrijfsfeer
 • Individuele jobcoaching
 • Iedereen is welkom
 • Wettig gecertificeerd

 

Geef een reactie